Yang DiSaYAngi

Isnin, 31 Mac 2014

Shawl Dari The Veil Ruzaini & Intanberlian

Salam isnin...monday blues tak...so far ok la...tapi tak berapa semangat sangat...
 
ni cerita rabu lepas....
dapat 2 parcel dalam 1 masa....yahoo...suke......
 
 nampak aku dapat sampai dua..bebudak opis pon kepochi nak tau apa..kikikikikiki....
 
TQ pada ina Intanberlian sebab hadiahkan shawl halfmoon gliter yang best N selesa...
dapat terus pakai petang tu..nampak sangat tak menyempat..hahahhahaha....
 
ni hasil dari aku top commentar kat blog ina ni...alhamdulillah..aku suke baca blog ina..jarang la tinggal kan...kalo tertinggal pon rajin baca balik..kikikikiki...suke, banyak sangat info N cerita kat situ....TQ ina....
 
satu lagi....
 
 
hasil menang mega Giveaway 2014 kat blog Ina intanberlian...
dapat voucher 25% dari The Veil Ruzaini.....
so aku pilih la wide shawl ni...
mmg selesa, besr N yang penting material kain mmg da bomb...
aku suke....
ni la hasilnya...
org kata aku drees up gini macam pegawai...ni bukan pegawai..ni pagardawai...hahhahahahha...
aku suke sebab labuh depan belakang...suke....
 
terasa pulok sekarang ni suke patern shawl yg labuh depan belakang ni...rasa la konfiden sikit kan


9 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

comel sangat

Nad MamaZN berkata...

cantek sgt! :)
tahniah...

Hanie(SHMA) berkata...

tang dahi tu gambar model dia berkedut2. licin ke tudung tu

Zura@Iwan berkata...

tahniah2..
dpt hadiah...
cantik2 plak tu..

dalila berkata...

wahhh..2-2 tanteekkk..
ai is jeless..huhu..

Cho Zila berkata...

cantik.. cantik... kalua pandai mengayanyer memangler cantik kot akak takler secantik itu..

Mimi Azirah berkata...

Cantik sue pakai....

IntaNBerliaN berkata...

saya pun dah beli sehelai dr the veil ni.. hihii.. tapi stail saya pakai tudung ni stail messy2 la..

Mrs Yatie berkata...

selamat bersegmen awak ;)
jemput join iPhone 5S Giveaway ni juga ya :)