Yang DiSaYAngi

Isnin, 17 Mac 2014

Training Futsal ( Amalkangayahidupsihat)....

Salam Isnin kengkawan
ni entry kedua selepas yang pagi tadi...BZ jugak la...tp takpe...nak up jugak....
ni kes jumaat semalam...
sebab dah kompom yang akan ada tournement untuk futsal tahun ni...so coach semangat nak ajak kami join....

so jumaat lepas kiter training biasa2 je, lebey pada belajar la..gaya bawak bola, perkemaskan tendangan..macam2 la...

kami selepas settle semua....

jumpe di bilik gym...
memasing semanagt nak training...kiter warming up dolu...
sengih tak menahan suraya kan


haa...nak guna benda alah ni tak tau, minta tolong abg ni jap...
korang tgk la betapa poyo si suraya angkat 9kg punya besi..hahahahhahaha....
mendajal betoi abg ni kat aku tau...

muka selengge...

yang penting, muka nak build builder..kakakkakaka...


 kiter berlarik dolu atas trendmill ni..kasi regang semua otak, B4 training...



haaa...training pon kat rooftop je..kalo training kat court futsal rugi duit jugak, sebab ni pon lebey nak belajar lebey baik lagi kan...

haaa...korang tgk tak menahan aku menendang, kami ke lain, bola ke lain...hahahhahahahha...sengal suraya...member aku up gamba ni, dah macam nak menarik lagi..ni tari tualang tiga...

last2 ni makannya..kakakkakaka..terpijak bola, waktu nak belajar gelecek ngan coach aritu...mmmmm...selamat seluar ni jadi seluar pendek en asbeen...aku dah siap guntig lagi...adoi.....


insyallah tournement sabtu ni...

7 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

arggg sakitnya

Nad MamaZN berkata...

hahaha! semangat kot nak tendang bola tp tendang angin plak ye hihi

Falsya berkata...

Semangat jah..smp koyak2 suau..;)))

Zura@Iwan berkata...

mmg amalkan gaya hidup sihat ko suraya..

seronok tgk bersukan ni..
ak dl le bleh..now bleh berjogging gitu jek...

laki ak je yg aktif bertournament ni..hehe..

good luck noh..

:: Cik Viva :: berkata...

Semangat training ye sampai injured..hihi..

:: Cik Viva :: berkata...

Semangat training ye sampai injured..hihi..

IntaNBerliaN berkata...

bukan main lagu muka sue.. semnagat sungguh.. hihi