Yang DiSaYAngi

Rabu, 19 Mac 2014

Wordless Wednesday - rindu nak berbekal

Salam rabu kengkawan..
gigih pagi ni aku bangun nak bawak bekal untuk aku N en asbeen...mmmm...

minggu lepas seminggu aku tak berbekal, sebab aku dapat makan free kat opis...ada buat minggu BPK....
en asbeen pon kata ok...so aku pon cuti la seminggu berbekal ni...

so arini pagi juz macaroni goreng
lunch  = nasi putih+ikan goreng taucu+telur bungkus...

yang best aku buat telur bungkus tu dah cantik dah bungkus...sekali bila nak angkat, berlobang la bawah dier..lantak la. janji masuk perut kan...


p/s : mood nak berblogging ada...tp pic tarak la...

10 ulasan:

Zura@Iwan berkata...

sedap2nya..

bagus juga hb ko nk bw bekal kan
hb ak tk brapa mau..hikss
kdg2 kalau tpksa dia bw gk bekal..kahh!

Gieyana berkata...

Sempoi hg...rajin bebenor..mak gigih msk tp kdg2 x sempat nk buh dlm container psl kesuntukkan ms..rushing mcm lipas kudung haa...:)

Nad MamaZN berkata...

kerajinan sudah kembali! :)
berbento jugak la ni kiranya kan hehe

sue, takpe pic tarak ngomel jek kat sini
suka je nak terjah tetiap hari hehe

Fiza Rahman berkata...

Sedapnya ikan taucu tu ☺

lizz berkata...

sedapnyer rajin tau jemah ni masak...

Zee Suhaini berkata...

macaroni tu buat terliur ni..
kalo rajin memang tetiap hari pon nak bawak bekal..beli luar kadang dah tak tau nak makan ape..bab rege lagi la mencekik..

Iela Fazielah berkata...

rajinnyer...akak diet atkins kena masak selalu... minggu ni diet ke laut.. hihihi..sedap macaroni tu

Mimi Azirah berkata...

Adoiiii sedapnye sue

jaakechik berkata...

rajin bawak bekal bagus la.. sekarang ni serba mahal... gaji lak ciputt mmg sakit betul hati kan.. rege makanan, baranganbasah segala naik sungguh2... huhu... apa laa nasib...

eh, ter-membebel lak..hukhuk..

IntaNBerliaN berkata...

macaroni tyu nampak sedapla..