Yang DiSaYAngi

Rabu, 16 April 2014

Ada Org Ngorat Syawal

 
 
 
Cerita di pagi hari...
 
pagi ni barang banyak nak kena bawak..so minta en asbeen hantaqkan izz ke taska, sekali bawak beg syawal...N syawal jadi assistant ibu dier angkut barang..nasib la..sape suruh sebok nak ikut ibu kan..kikikiki..sesampai je kat depan punch card..si zara ni dak la menjerit...
 
"aunty oya...awal mana??????"
 
budak tecik petah sangat cakap...macam betih jagung...rasa nak geget je..banyak sanagt cakap..aku kalo jumpe dier..mmg selaloo perang mulut ngan dier..haahahha..kuat sangat menyakat..mana la budak pompuan nak ngan ko kan suraya..kuat menyakat..kalo ada anak pompuan nanti camno la yee...kikikiki...
 
so cakap la ngan zara, syawal ada..terus datang meluru kat syawal, tadah tangan minta di salam..alamak..si syawal tu bila aku kata "salam zara"... terus dier salam cium tangan zara..alamak...zara mula gedix perasan  syiok sendiri kat situ..aku mula melaung kat ibu dier...
 
"weiii nadia..anak ko gedixss macam ko gak..hahahhahahah..."
 
bantai gelak ibu dier....mmmmm...sebok la menyendeng ngan syawal..bertanya macam2 kat syawal...syawal nya?????????? nothing...mengajuk je la cakap si zara tu..hahhahahah..
 
ko tengok la gaya si syawal bila landing kat sofa tu...tak menahan like a boss gitoo tau...tu sebelah PA sebok nak menggedixss ngan boss tu..hahahhah..macam2 la zara ni tau...hahahhaha
 
 
bila aku nak amik gamba syawal..mual si zara sebok nak menyelit..aku ajak malu2..bila aku cakap ngan syawal.."syawal..ajak zara amik gamba..cakap kat zara sini.."bila syawal cakap..."zara sini.." mula si zara datang dekat..hahahhahah....sweet je la budak tecik ni tau///


8 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

cutenya awek tue
haha

Gieyana berkata...

Haha..syawal cool jer n awek dia mmg cung!

Mimi Azirah berkata...

Hahaha..syawal dh de gepren..

Zee Suhaini berkata...

wahhh dah ada yang ngorat ler..
cute plak tu makwenya..hehe

eima berkata...

comey la bdk pompuan tu .... tp syg mak die mls gosok gigi anak ... hihi

Nad MamaZN berkata...

comel sgt kot zara ni!
sebaya syawal ke?
hahahaha, lawak je komen eima :P

Syazana Zainn berkata...

comelnya zara hihi

Tanpa Nama berkata...

zara.. belajar dulu tau.. nnt mummy kasi zara santek santek ngorat mat salleh k.. g London ngan mummy ngan ibu.. yahooooo