Yang DiSaYAngi

Isnin, 7 April 2014

Aidijuma Sale 05.04.2014

Sabtu lepas, aku mmg dah requast kat en asbeen nak ke mydin mall seremban dua, nak memborong aidijuma....sebab tahu ada sale hari tu...nasib jugak la en asbeen tunaikan sebab hari dier bakal tiba esok harinya..hahahahha...pandai pancing binik dier kan....
 
so gerak dari umah jam 10am, singgah breakfast kat alamanda, lepas tu jam 11.00am terus zasss ke seremban...en asbeen ni jenis tak reti N tak suke dengan jammed2 ni bagai....sebab tu kalo aku request ajak en asbeen G ikea, curve bagai, area2 situ la, mmg kena ada tujuan, N tujuan tu berbaloi...kalo tak , kena pangkah..seremban ni tak pe, tak tempuh jammed segala bagai kan....ok la pada dier...
 
 kononnya nak gerak jam 8am, melampau sangat aku rasa..hahahhaha..aj pon tak bukak lagi kan....aku PK, tak la kot ramai, mesti stok ada kan....
 
 
sekali sampai je sana...alamak, dah la AJ kat situ baru 6 hari launch...lepas tu alamak, ramai umat nabi muhammad saw kat situ...adoi, siap bersila2 bagai..
 
mmmmm...duit dalam wallet tak banyak, dalam bank ada, egat boleh swap je..alamak, system prob pulok...situ pon tak da ATM lagi..en asbeen ajak kuar G ATM aman2 dolu, aku tak mo, sekali..hammikkk..hahhahahahaha....
 
dapat je la banyak ni haaa
jadi la...yg penting bukan untuk aku semua ni, ada 1 je untuk aku...aku amik yg daisy oren tu...yg lain aku kasi kat geng gosip aku N hamba Allah ni sowang....
 
 
 
 
p/s : sekarang ni fenomena AJ ni kan


8 ulasan:

Falsya berkata...

Phewittt..alaaaa ruginyeee..kalau ikut ckp akob dh boleh shoping2 dh AJ..hehehe

mama tisya berkata...

jauh sue smp ke sban ye..tp syg la borong skit..hehe

::NureeN:: berkata...

adijuma mmg slalu sale kan

Fiza Rahman berkata...

Laaa...kat seremban 2 ker. Tak tau pon pasal AJ sale ni. Baru ada 2 collection. Klo tau jemah gi nak gak kirim ☺

Nurzakiah Hanum berkata...

BETUL TUE SELALU SALE

Nad MamaZN berkata...

sbnrnya kite nak kirim klu sesapa p sale aj ni
tapi segan nak tanya kat sue
takut susahkan sue plak nnt huhu
takpela, membeli masa takde sales pun jadikkk la
saje nak reward diri sendri sempena sebeday hahaha

mimie.. berkata...

next time mak jemah pegi nak irim jugakkk..pliz pliz plizzzzzz....... :)

nurfadilah suardi berkata...

Best yer.teringin gak nak pakai tudung Adijuma ni