Yang DiSaYAngi

Selasa, 8 April 2014

Art N Craft Syawal Yafiq di rumah

Malam tadi, so far semua kerjaan selesai sudah...jadi masa untuk syawal yafiq beraksi dengan semua kerjaan dier...mmg dah janji ngan syawal nak spend time dnegan dier malam ni...mesti, ibu N abah kena ada sekali...
 
so malam ni kiter main2 water colour yee.....
 
ni la antara hasil kerjaan syawal malam tu...baru 1 st time kan

muka org excited siap say cheece..nak tunjuk peace, tak jadi..kikikiki...
mana adik izz..adoo...kat belakang tu, nampak tak.?????????????
 
tu sedap membongkang..ok la jugak...senang kami nak spend time N ajar syawal kan..kalo tak, dengar sayawal menjerit..no..no..no.. je kat adik dier...
 
 
 
proses nak tukaq kaler jadi warna hijau...
 
 
 high 5 ibu....

 
 


ni la antara hasil kerja syawal malam tadi...abah dier excited, tak bagi buang...siap G lekat kat petia ais..mentang2 FM ibu dier ada kat situ..pandai kan...tak pe, nanti kiter buat scarp book ok...
 
 
 
 
 
 


10 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

happy anak2

Falsya berkata...

wahhhh...sonok syawallll main kaler2..gud job syawal..credit utk jemah n akob gak...;D

Nad MamaZN berkata...

ya Allah, apa ke senang bebeno izz ni tido sendri? bestnya la hai, haha! ada gaya plak tu...

good job syawal! pandai syawal main ngan kaler
nak wat xtvt camni ngan zakwannayli gak la :)
tq sbb kasi idea!

Z.u.r.a and I.w.a.n berkata...

seb baik adik tido dh ye..
nnti adik yg tlg buat sm..hehe..

best tu..syawal spend time buat art sm2 ibu dan ayah...syawal sure happy kan..

Mimi Azirah berkata...

budak budak memg suke xtvt mcm nih

Fiza Rahman berkata...

Seronok syawal sbb adik tak kacau. Si izz tu...stylo nya tido ☺

eima berkata...

ko mmg rajin melayan ank bgs2...aku bab ngemas mls gile. .so x galak depa buat haha tp aku bg die main pensil kaler je...kesian ank aku...

nurfadilah suardi berkata...

main water clour ngan kentang.Teringat dulu2 masa kecik. Bijak syawal.

Myra Jay berkata...

Kreatip...
Kenangan ni Sue..
Wajib buat scrap book :D

dalila berkata...

kiutttnye yg tapak tgn tu..
bole wat frame..