Yang DiSaYAngi

Isnin, 14 April 2014

Gaya Biar Pro

Salam isnin kengkawan...weekend ni ke mana..aku tak kemana....kete masuk bengkel, sebab settlekan semua yg dah di sagat oleh org lain....kes addcident kecil-kecilan tahu lepas...baru sekarang nak repair....al maklum la...rezeki baru nak ada...baru boleh repair kan..insyallah tengahari ni amik balik kat dengakil..adoiii jemah windu sama WTP jemah tau....
 
ok cerita rabu lepas...lepas settle gym N training futsal kat bilik mesca...kami pon sementara nak tunggu bilik mesca tutup...aku ngan jemah geng gosip sama coach garang ni main ping pong dolu...
 
coach takmo ajor aku main ping pong, katanya..
"penat aku, asik kutip bola je..."
 
adoii...terus G la kat meja pool ni...ajak si jemah ni main pool..sekali bila datangnya si coach ni, terus la si jemah geng gosip ni takmo main, katanya malas nak main, nanti kena bahan ngan coach mok mok ni...mmmm....
 
so aku je yang tahan telinga main ngan coach ni, ajar mak aiii garang betoi dari ajor futsal kan...hahahhahah.....rasa macam nak libas ngan kayu pool ni....biaq lagi kurus..hahahhahah...
 
 ko tgk bak kata org...biaq main keluat...janji gaya nampak pro...
 
hahhahahha..tu yang penting..ni 1st time main ni, main pon tak seberapa...pukul bola gaya macam bola laju kena semua masuk lubang....mmmm..yang nyata semua bola banyak jatuh keluar meja pool...hahhahaha....
 
 
haaa...ni tak menahan...ggaya mmg nampak best...si coach tu dah bantai gelak, rasa nak libas ngan kayu pool kat aku , biaq tambah kurus aku..hahhahah...gilo punyer coach..
 
 
 
p/s : sengal tak kawan korang ni, korang rasa...ada yang ngaku kawan tak/...
 


9 ulasan:

Cho Zila berkata...

mmg pro gayanyer.. tak boleh menahan gelak kalau akak der kat sana...

dalila berkata...

wahhhh..hahahaha..
gaya ke 2 tu xmenahan..pro abis kooo..haha..

Falsya berkata...

Gaya kene ade walaupun bola melantun..sbb kite sama je..ahahhahaa..

Xsuke main pool ngan mok mok..merasa tolak bola sekali je..selebihnye mok mok settled kan..xkasik chan langsung..

eima berkata...

amboi semua mende ko main kan .. hebat betui

Nurzakiah Hanum berkata...

selamat pagi
singgah isnin :)

::NureeN:: berkata...

perghhh... mmg pro abes hihihii
lama x main snooker
last masa zmn bercinta dlu hehee

Cik Jue berkata...

gaya tue penting

Nad MamaZN berkata...

gaya mesti ada haha!
cute sgt :)

Azura Aziz berkata...

xpe, biar kalah asal bergaya hehe..