Yang DiSaYAngi

Selasa, 29 April 2014

Jubah Dari Mekah - TQ My Frenz

Salam selasa kengkawan....
 
alhamdulillah jumaat lepas aku terima parcel..aku pon dok PK la , bila masa la aku membeli lagi kan...
 
rupanya member sekolah aku dolu yang baru balik dari umrah belikan hadiah ni untuk kami..alhamdulillah...
 
anak2 dapat jubah sowang satu...dapat keychain, dapat FM, dapat beg sandang, dapat perfume, aku juz minta yati belikan ubat untuk dapatan zuriat...alhamdulillah...teringin jugak nak merasa kan...insyallah aku nak gak menambah next year...doa2 ye kengkawan...
 
 
korang tgk la...budak tecik ni....izz je nak...syawal tak mo pakai...kikikiki...semacam kot....izz rilex je pakai...nampak senteng...padahal dier baring gitoo...tu nampak senteng..padahal, elok je terletak...kikiki
 

nampak bila dier tidoq..mengangkang...adoii tak rupa sopan dah anak uittt...kikikikiki...nampak abis CD dier...
 
 
TQ yati atas segala pemberian ni....
yati ni kawan baik aku kat sekolah dolu...dolu aku sekolah di SMT(ERT) setapak dolu...
dier mmg seorang kawan yg baik...sentiasa egat kan kawan2..tu yg penting...kan...aku mmg senang dan suke kawan ngan dier....selesa sangat...walaupun kami dah lama tak jumpe..dier kat perak..aku kat sini..tp dier sentiasa egat akan kawan2...yg best..kami ni berhubung melalui FB, laman sosial bagai ni jee...
 
 
moga murah rezeki ko yati....
 
 
p/s : arini ada bengkel perjawatan...ada training koir lagi..adoi....masak..


13 ulasan:

dalila berkata...

auwww...sepsi yuuuu..
yati yg mana sue..adoii..aku sejak besalin ni sume org lupe..byk sgt urat putus..

Nad MamaZN berkata...

comey sgt izz pakai jubah...
zakwan mcm syawal. takmo pakai jubah.. nayli ni tah la cemana huhu :)

syawal, u made my day la! nape sweet sgt mlm td ha? sampai terbawak2 dlm mimpi tau :)

Fiza Rahman berkata...

Seksinya izz...hehehe...

Tahniah. Murah rezeki.

Azura Aziz berkata...

comey jugah izzz..

adianiez AIDA berkata...

comel nyer! bertambah comel bila tido pakai jubah dan kangkang :-)
ada sorang member aida skang cuti tanpa gaji ke saudi, ziarah asben dia yg keje sana. nak kirim fm la :-) and jubah utk raya haji :-)

msredcheesecake berkata...

alhamdulillah rezeki....kalau kat sini tatau nak cari jubah budak laki yg murah katne

Cik Puan Rara berkata...

amboiii.merahnyaaa.hehehe

eima berkata...

pesal minta ubat dpt zuriat ... hang bkn ke tak de masalah wei .... hmmm
mudahan semuanye mudah2 je utk hang sue

Zee Suhaini berkata...

seksi si izz ni tido..

::NureeN:: berkata...

sama design ngan emir punya, mertua g umrah thn lps... beza kat clr, emir clr choc :)

Mimi Azirah berkata...

Alolo tomei ye si izz pakai jubah..geram aje tgk

IntaNBerliaN berkata...

InsyaAllah... ada rezeki sue tahun ni mengandung thn depan bersalin :-) dapat baby girl... Aamiin..

Z.u.r.a and I.w.a.n berkata...

alhamdulillah dpt rezeki dr Mekah..

ko pesan buah zuriat ke? ak penah la mkn sekali....

inshaAllah semoga ada rezeki nk timang bb girl plak ye...