Yang DiSaYAngi

Jumaat, 25 April 2014

Pesta Buku Kebangsaan PWTC - 24.04.2014

Semalam opis aku ada buat rombongan la kirenya ni ke pesta buku kebangsaan di PWTC start semalam...elok la semalam pon gaji..mmm...larik bajet aku...balik ngadu kat en asbeen...dier boleh bantai sound aku balik..hahahhaha...bila aku cakap semua buku, dier punya...terus slow down boleh cakap...."ooo saya punyer erk..." eleh dier pesan bagai, duit tak kasi kan...hahahhaah....nak bising saja tau..hahhahaha..banyak la buku untuk syawal, en asbeen...aku satu je kot....
 
semalam geng gosip ramai yang cuti...so join bebudak opis geng kaki bisnis kat opis ni haa....tapi sampai sana...aku ngan bernamanews je ada..hahahhah...jahat aku kan gelarkan nana ni bernama...sowi nana....
 
 haaa..tinggal jemah N bernama...hhahahah...suraya N nana...
 
hahaahahah..suraya bila kuarkan tongkat sakti..nampak tak selfie..tak kan...kikikikikiki.....
bebudak sekolah ni sebok la memandang aku..hahahhaha..korang egat korang je boleh selfie...mak anak dua pon boleh la....
 
rehat sat...nak merehatkan kaki yang lenguh ni..dah la pakai heel..nasib heel tak tinggi....mmm..tak cakap awai2..kalo tak aku dah pakai flat shoe semalam...
 
 
hahahhahah...suraya yang selengge kan...
 
 
org yang banyak shopping...yeke...bukan dier punyer je semua...aku pon ada...hahahhaha....
 
apa je yang aku rembat kat sana
 
 
ni dia....
 
buku perintah am dan undang2 umum tu en asbeen punyer..al maklum la nak exam kami ni haa bulan 8 nanti....buku syawal yang dua sana tu....yang buku 101 resepi pemanggang ajaib dan buku resepi kecik2 tu kawan aku order...dier tak dapat join....
 
 
aku punyer....1 je...tu pon buku yang tak di sengajakan beli...
tu buku yg tajuknya "AKU SAKIT DIA PENYEMBUH"...baguih buku ni banyak doa yang boleh kiter amalkan,..alhamdulillah...tu pon yg lain order bagi duit..laki aku order pakai air liuq kan...hahahhaha...nasib la binik kamoo mau beli...tapi larik jugak bajet gaji aku ni haa...konon balik ngadu kat en asbeen...bising lak dier...last2 tau buku dier...sengih2 macam kerang busuk..adoi,.....
 
ni je la yang dapat amik pon....
 
 
 
 
 

12 ulasan:

msredcheesecake berkata...

murah2 tak bukunya?

Nad MamaZN berkata...

alhamdulillah..walau tu je pun tetap dpt hepikan husband n anak2 :)

misz sheyla berkata...

seronoknye menyoping buku..minggu ni nk g jugak memborong..

Zee Suhaini berkata...

banyak hasil rembatan tu sue..

Iela Fazielah berkata...

bestnyer..kak ila xjd pegi... tetiba rasa malas nak jln...huhuhu

Nurzakiah Hanum berkata...

BERBALOI-BALOI

eima berkata...

pi puspanita tu ke wei ...

zarulfarhana berkata...

Bestnya.. Xsbar nk pegi khamis nie

dalila berkata...

suke jgk buku2 ustaz sharhan..
kt umah dah ade 2..
tu pun mak aku yg belikan..
hihi

Z.u.r.a and I.w.a.n berkata...

byk gk ko borong..

eh hb n ko amik exam apa? bljr lg ke? hehe..

Mimi Azirah berkata...

Huhuhu...kalo mimie mau ku borong lg...

IntaNBerliaN berkata...

WAH BESTNYA DPT G pesta camni.. leh beli buku murah2