Yang DiSaYAngi

Selasa, 22 April 2014

Post Ke-1000

Salam selasa kengkawan...
pagi ni agak rasa semangat sikit..entah...mungkin nak gaji kot khamis ni..hahahhaha...sengal....
gaji je tau..al maklum la makan gaji, setiap bulan mmg tunggu gaji je la....
 
ok semalam je aku dah dapat post kan gamba aku yang ke 1000 kat IG aku..yahoo...
hahahhaha..org lain dah beriban aku baru nak 1000, dh kecoh kan...tak pe..janji ado...
sesape rasa nak follow IG aku, G la klik kat follow..tp kena tunggu aku requested la kan...
tapi agak2 aku tak kenai, aku klik pangkah la tu....jangan marah aaaa...
nampak tak number 1000 tu....woooo....suke...macam2 kat dalam ni...kisah #mylittle family   #izzdaniaqlan  #syawalyafiq  #enasbeen..macam2 la....
 
so post aku yg ke -1000 adalah ini..

 
tadaa....
 
cerita 2 tahun lepas aku abadikan dalam IG ni, aku gabungkan menjadi cerita semalam...
 
sabtu lepas, settle je tournement, terus aku ikut en asbeen N anak2 G digital mall kat PJ sana...alasannya en asbeen nak belikan printer...printer lama, dah selamat , dah tamat riwayatnya...senang jugak untuk binik dier ni nak printer gamba bagaikan, dah suke bergamba, mesti nak abadikan dalam album kan...masih lagi zaman dolu kala....walaupun zaman dah serba canggih kan...tapi suraya masih menggunakan zaman dolu untuk abadikan kenangan bersama dengan yg tersayang...
 
 
so alang2 servey tu, terus en asbeen betoikan keyboard laptop aku yg dah ronggak hampir 2 tahun ni, akibat si syawal yafiq yang terlebey bijak pandai tu buat track speed car kat laptop ibu dier ni..mmg menangis jugak la tgk keyboard gitoo...nak tukar, tak tertukar pon....alhamdulillah sabtu lepas, dah selamat tukar...
 
cerah la sikit bijik mata ni tgk, keyboard, cantik, bersih je....senang hati..ni la satu2 nya gadjet yang aku ada, mmg guna duit aku sendiri..hasil titik peluh aku....
 
tapi lappy ni banyak jadi hak milik  anak2 dan en asbeen..mmm..nasib la di pinggirkan..hahahhahaha.....nasib la binik kamoo ni ada HP kan....
 
 
p/s : suke sangat tgk lappy macam ni, teratur jee


6 ulasan:

nurfadilah suardi berkata...

Best yer ada IG..Dilla tak de IG pun sebab HP Biasa je

dalila berkata...

wowww 1000 dh?mayakkk wooo..aku 100 pun xsampai lagik..kuikuikui

Nad MamaZN berkata...

yeayyy 1000 suda!

Nad MamaZN berkata...

yeayyy 1000 sudaa!

Azura Aziz berkata...

banyaknya post dia.. smpai 1k dah..

Mimi Azirah berkata...

1000 Sue???hoiii tak terkejar mkcik