Yang DiSaYAngi

Isnin, 7 April 2014

Rm 57.00 Untuk Syawal Yafiq

 
 
 
masih lagi cerita sabtu lepas, jalan2 kami...lama sungguh tak jalan2 gini tau, sampai flat la en asbeen tu kan....mana tak nya jam 10am keluar, sampai depan rumah jam 7pm...mmmm...lama sungguh...aku ni boleh tahan lagi..en asbeen la...dier bukan jenis boleh penat sangat...aku tak yah kata la, aku kan kaki jalan, tarak hal, setakat gitoo kan...hahhahahha...giler berlagak, ayat minta penampa je suraya ni kan....
 
 
jalan2 pon area seremban, membawa ke mydin mall seremban 2, lepas tu ke jusco seremban 2 N last sekali ke warta bangi..kikikiki...
 
 
hasil yang dapat..paling mahal, barang untuk syawal yafiq...semua untuk barang2 pembelajaran dier....
 
 
nampak syawal sejak2 ni dah suke nak mewarna je...dolu mewarna terkeluar-keluar dari outline tu warnanya...sekarang dah nampak better dari dolu, sekarang jugak, syawal dah boleh pegang pensil dengan betoi...kalo dolu, dier selesa pegang pensil macam gaya nak pegang pisau, macam gaya marah...gitoo la...sekarang dah better dah, nampak ok, alhamdulillah hasil aku N en asbeen ajar dalam masa 2 hari minggu lepas....nampak ok dah..suke sangat...boleh pon syawal ni...
 
hasil mewarna syawal, esok la aku tunjuk kan yee....
 
insyallah malam ni egat nak main cat2 tangan ngan syawal N izz..nak ajak abah sekali..selaloo mmg aku minta abah dier yg temankan dier mewarna..sementara aku siapkan keje...lepas aku dh free baru aku join sekali...so far nampak la tetiap malam , syawal mesti nak mewarna...abah dier siap belikan pengasah pensil fire engine...siap syawal buat main pulok..hahahhaha....
 
 
p/s : maksu dier datang aritu, nampak syawal yafiq dah tinggi...
 


3 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

good la syawal ni...
bangga ciknad ngan syawal :)

Falsya berkata...

Wahhh, gud improvement syawal..gud boy..;)))

Pssttt, mai ler jalan2 gombak lak..ahahah

Nurul Ain berkata...

SUE ko g DIY .. byk brg2 utk buat pembelajaran. mcm kaler warna crayon. buku. murah.. jimat skit.. aku beli situ je watercolour. elok je pun..