Yang DiSaYAngi

Isnin, 28 April 2014

Seronoknya Dorang

 
ko tgk la gamba ni
nampak tak...mana syawal...mana izz..mana en asbeen....korang tgk la...cukup suke la....siap si abah tu tak hengat la main sekali ngan anak2...sampai tak nampak dorang2 ni kan....
 
cukup suke la dorang kalo datang sini tak...ni kali pertama syawal keluar dari playground ni tak nangis..kalo tak menangis je keje dier..tak puas main kan...ni main la sampai lebam..jam 6pm sampai  ke jam 8pm balik..seronok sungguh la dier...
 
si izz pon seronok...mengebat tak mo org pegang, takmo org guide dier..nak main sendiri....kalo ada mak pak dier mengikut kat belakang die...sebok la dok tolak mak pak dier...minta G jauh2 dari dier..hahahhaha..macam2 izz ni tau...
 
mmg puas la bebudak ni main kan...korang tgk la sekali apak dier main sekali pon tak hengat kan.....
 
 


12 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

BESTNYA JADI BUDAK2

Falsya berkata...

Abah pun ilang ker?..ahahahaha..

Nad MamaZN berkata...

hepi tgk dorg ;)
akob kemain lg ngalahkan anak2 main haha

dalila berkata...

kat mn ni sue?
makpak bole masuk skali ke?
hahaha..klakor plak aku tgk ;P

Chekgu Azrine berkata...

wah...family day ek..
bestnya tau dapat lepak2 dengan family kan??
akk dah lama tak jalan2 ngan family skli ngan hubs
sebab hubs bz je manjang

eima berkata...

x penah bw anak2 ... dah lama tak pi mall ...

mami uyun berkata...

memang best main kan kat sini sebab tak ramai org..
tp kalo dania 2 jam tak cukup.. huhu

::NureeN:: berkata...

sape lg xcited tueee

Z.u.r.a and I.w.a.n berkata...

mmg seronok sgt tu..
sbb apaknya pun join sekali
sure bdk2 lain yg nk main kt situ
geram..."haihh awat pkcik ni hover sgt" kahhH!

adianiez AIDA berkata...

sesekali ayahanda jadi anakanda jap :-) melayan anak-anak hi hi hi...

Mimi Azirah berkata...

Mrmg sronok..mcm nak join golek golek dgn dorg je..hahaa

IntaNBerliaN berkata...

hihii siap dgn abah dorg pun join yer...