Yang DiSaYAngi

Khamis, 3 April 2014

Time To Monopod

org nak bermonopod...aku pon nak jugak..tak mo ketinggalan...al maklum la aku kan suke selfie sama my little family n my geng gosip kat  opis ni....walaupun ada kuar citer selfie boleh membunuh...nmmmmm...jemah ni selfie jugak..tp idok la 10 jam melekat depan HP kan...kikikikik..

alhamdulillah sampai jua kat tangan...service mmg best...terbaik...bayar selasa petang khamis pagi dah dapat...yahoo...suke....
kalo korang nak...korang G la terjah IG miaka_lisa ni..mmg best...
 
 
apa lagi...jom selenggekan diri..hahahhahahhah
tak yah nak cun2 sangat la suraya nak selfie...sebab mung tu bukan cun mana pon...hahhahahah...
ok nampak selengge iklan colgate di situ...hahhahahha...
 
 

 balik2 tunjuk kat en asbeen...senyum2 dier..last yg kuar kat dier...
"macam2 la sayang saya ni..."


hahahhahahha...maap la bang, dapat binik selegge...


malam tu nak kuar kejap...
naik umah akak aku amik babywearing....
 
sekali dier boleh tanya...
"mana monopod...???????????aku pon nak beli jugak..hahahhahha"

last2 aku ngan adam yg suke lebey selfie sesama kan
 
 

 bukan setakat adam, tp syawal jugak suke dengan monopod ni..banyak buat main je...hahahhahahha....
 
 

 
esoknya aku terjah dorang...tgk menjual kan...jhahahahahhahahha...mentang2 opis sunyi kan....
aku..no..no..no shopping...duit tak berapa nak ada...duduk diam kat tempat senyap2..haahahhaha....marah dorang...hahhahaaahh....
 
 
korang tgk la betapa gedixsss la si jemah ni selfie sowang2 dier...
 




 
 




 
 
 pastu marah aku selfie dier bebanyak..hahahhah..padan muka ko jemah....gedixss lagi....
 
 
 
 
p/s: maap la kalo korang dapat kawan selengge gini yee 


13 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

semua org nak bermonopod kan
hehe

Falsya berkata...

Jemahhhh..nie yg jeles niee..nak jugakkkk..tp mok mok xbg..sedihhhh..

eima berkata...

terbaik la ... aku pun nk beli juga utk amik gambar keluarga senang ....

Nad MamaZN berkata...

kite sama ngan falsya, papazakwan xkasi jugak
aduuu, nape tah..
kene pujuk lebey sket kot lagi
hahaha

Azura Aziz berkata...

wahh, byk la selfie pasni..

Fiza Rahman berkata...

Aku kena tukar HP baru blh beli...huhuhu....

dalila berkata...

amboiii sonoknye..
lps ni senang la berselfie..
kikiki

:: Cik Viva :: berkata...

Ehh..IG yg samalah, sy pon beli ng miaka_lisa tu jugak..

LiYa HaNiF :: berkata...

nak jugak bermonopod ... ^_~

Ibu Lala berkata...

So far akk belum pernah berselfie lagi. Guna monopod pun x pandai

Mimi Azirah berkata...

Hahaha...kemain masing masing berselfie

mama tisya berkata...

best kn ada monopod...yg sue punya holder hp tu bole besarkn ek

IntaNBerliaN berkata...

sue, monopod ni hanya utk hp je ke or kamera pun blh gak?