Yang DiSaYAngi

Isnin, 21 April 2014

Tournement Bowling Anjuran Kem Kesihatan - 19.04.2014

Salam isnin kengkawan...
 
pagi ni nak citer hal minggu lepas....
aku ada join tournement under kementerian kesihatan sabtu lepas..ni kawan si jemah N kawan akak aku jugak ni ajak aku join sekali...aku dah minat join la..apa lagi...dah suke kan....
 
alhamdulillah anak2 ngan en asbeen..TQ en asbeen sudi jaga anak2 yee...
jangan kata aku berjimba tak settle semua tau...B4 G mmg aku dah settlekan semua kerjaan kat rumah ni...masak pon settle..keje en asbeen jaga anak2 jee..
 
alhamdulillah sampai je kat the mines tu, dah nak start dah memasing tu...
 
 aku apa lagi kuarkan tongkat sakti monopod aku tu...
terrer tak aku amik gamba, tak macam aku amikkan..hahahahha...
sila tepuk bahu sendiri suraya...
 
start pagi tu, member akak aku N si jemah ni, lepas tu si jemah tu, lepas tu akak aku..akak aku gaya mmg nak pro..hahahhaha..yola pro ..kikikikiki...
korang tgk...
 ada gaya kan..aku..hancuss..hahahhaha...
 
 
 budak tecik ni rambut tobek selamat di gunting dek mak dier..adoiiii tangan tak lembut nak gak potong rambut anak ko kan..padan muka kena marah,..hahahhahah....
 
budak tecik ni pantang mak dier punyer turn, terus la nak G lelaju kat mak dier, nak baling sekali...jangan rania..kang sekali ko masuk dalam lane tu...naya mak ko...
 
 selfie wit rania...budak tecik ni pegang tongkat sakti aku sendiri woo...ko mmg ikut mama ko kan...
ni akibat nak lekakan dier..kalo tak meluru je G kat mama dier kan...
 
alhamdulillah aritu main ada luck jugak la....
so far smooth je main, jatuhan pin pon memberangsangkan
 korang kena tgk nama aku paling last sekali tu..mmmm...sweet..yang best bila last game tu..baru masuk pertengahan game, aku dah 3angka...suke3...1st time rasa dapat markah best gini....
 
mmg ada ong la...hahahhaha..suke3 sangat....
korang la...
 
1st game : 105
2nd game : 136
3rd game : 161
 
jumlah : 402
 
yang best..last game tu markah banyak sebab strike 4 balingan berturut2..N last strike sebelom abis...
 
main 3 game je..
so far ok la...
 
bila tibe waktu bagi hadiah tu, aku ngan akak aku dok layan rania...si jemah ngan member akak aku n jemah tu , kak iejot dah siap2 kat depan tu, aku tak mengesah sangat...
 
so far team aku dapat no.5..ok la...
 
bila turn jatuhan pin terbanyak kategori lelaki...lane sebelah aku tu..abang tu mmg banyak score pon aritu..
bila tiba kategori wanita....
sekali dier panggil nama aku...mau aku tak terkujat..dengan aku ngah makan epal..beralrik aku dengan epal kat mulut..hhahhahahah...
 
aku siap bgtau urusetia..
"terima kasih la panggil nama saya yee...kikikikiki"
 
 ohhh suke...pertama kali ni weiii...mana aku tak teruja kan...
 
 

 jom abang bergambo ngan saya yang selengge ni..hahahhahahah
 
 
 kami la happy together team....
 
 
last but not least...i like my new shoes from zalora...suke...
 
 
p/s : balik je, terus siap2 G digital mall, en asbeen nak carik printer....yyeeaayyy lepas ni boleh print2 gamba banyak2 kat situ...tak yah G kedai...mahai....penat, tp berbaloi...


6 ulasan:

Cho Zila berkata...

syiokknyer dia.. macam2 xtvt akak tengok memang aktifler... sihat tubuh badan dan happy jugakan...

Nad MamaZN berkata...

waaa..!
hebat, hebat!
tahniah sue
banyak isi dlm hamper tu ye hehehe...

nurfadilah suardi berkata...

Seronoknya sue. Tahniah sue.hebat main

adianiez AIDA berkata...

aida juara longkang bowling ajer hu hu hu hu...

Nurzakiah Hanum berkata...

SERONOK BERSUKAN KAN

mama tisya berkata...

tahniah sue...meriah adiah tu