Yang DiSaYAngi

Isnin, 7 April 2014

TQ Zalora

ni pon citer minggu lepas...kikikikikiki...
sebanarnya boleh je up date minggu lepas, tp sajo aku tunggu minggu ni, kasi dapat semua, baru boleh up kan....
 
hasil daripada aku up citer tentang fesyen tudung tu, alhamdulillah zalora kasi voucher RM100 untuk aku..alhamdulillah..bukan mudah org nak bg free2 gini kan....
 
so bermula online shopping...kasi pencerahan kat mata ni sikit....terang bijik mata boleh free shopping tanpa kuarkan duit kan..
 
so minggu lepas mmg banyak la nama aku naik kat opis ni despatch asik datang tetiap hari hantaq barang kat aku...bebudak opis ni mula jelly terlebey kan asik nama aku je di laungkan minta amik parcel..hahahahhahah.....
 
so apa yg aku beli untuk cukupkan RM100 voucher tu....tada.....
tudung ni....aku rembat sebab aku geram tgk NAD pakai cun je...aku pon gak..yg best, shawl ni tak perlu iron pon takpe, bukan org tau, lain la aku heboh 1 kg aku tak iron shawl haa...hahahahhahah....nampak tak macam org panggil shawl siang malam..hahahhaha....depan belakang shawl ni ada dua corak....
 
shawl ni pon mura RM19.00
 
lepas tu aku beli ni pulok...

jam tangan brand eyki....
 
nampak tak kat tangan tu jam...lama jugak aku nak membege jam ni kan...al maklum la tangan ni kecik, kena potong bagai...banyak la kedai, susah nak potong semaksimum mungkin....tak boleh, susah nak potong ikut kesesuaian tangan aku ni. ...potong pon masih longgar lagi....last2 aku terjah warta bangi, settle jugak, cina otai ni jugak, dapat merealisasikan tangan aku untuk pakai jam ni....suke......
 
jam tangan ni RM59.00
 
N last sekali....
 
tadaaaaa....
 
flat shoes....
 
dah siap rasmi dah jalan sabtu lepas...ke mana aku jalan, nanti aku bagitahu yeee....
 
suke , selesa, mmg best...
 
kasut by EZRA RM29.00
 
 
so lebey la sikit...tambah tujuh ringgit..ok la tu kan.....
 
Zalora mmg best, service laju, tepat dan padat..tak rugi la shopping kat zalora ni...
 
 
p/s : TQ zalora merealisasikan impian jemah nak bershopping di sini....


15 ulasan:

Zee Suhaini berkata...

sumer pon lawa sue..jeles ni..hahaha

YanIrfanZur berkata...

wahhh best..
alhamdulillah rezeki dr zalora..
byk yg dpt juga kan..
ak pon dh slmt claim..

Nad MamaZN berkata...

weehuuu!
dgn rm100 mcm2 dpt
from top to toe kata org, haha!
mggu ni tggu abam poslaju dtg lg tau :)

Nigina berkata...

caner nak dapatkan rm100 tu

Rizziela berkata...

dapat juga..beli kasut..tp sizenya terbesar plak..adoila..terpaksa tukar plak

Nurzakiah Hanum berkata...

CANTIKNYA

IntaNBerliaN berkata...

alhamdulillah.. murah rezeki sue...

dalila berkata...

alhamdulillah..bestnye dpt brg free..cantikkk plak tuu..kasut tu kena plak ngan size ko..aku xreti btl nk bli kasut on9..takut salah size..3 3 barang cantikk bangatt..

Mimi Azirah berkata...

Bestnye dpt kasut n jam baru..

Fiza Rahman berkata...

Shopping sakan ☺

Ibu Lala berkata...

Wow byknye sopink kat zalora. Akk beli beg je. Sue brp rm kwn sue jual biskut tu. Nanti email akk ye. rohana.athmad@gmail.com

Cho Zila berkata...

wow menarik RM107 macam2 dpat.. cantik2 belaka laktu.. untung-untung..

eima berkata...

tahniah .. tahniah .... wow!!

mimie.. berkata...

hamboii suka makjemah ehh dpt brg free..hihi

Tanpa Nama berkata...

ermm sampai hati tak letak nama mak jemah dalam tu kan kan!!