Yang DiSaYAngi

Jumaat, 23 Mei 2014

Akal Panjang Sangat



Salam jumaat kengkawan..arini aku agak lambat bersiaran...semalam pon tak da kan..ada yang mencarik atau perasan dengan ketiadaan suraya selengge ni...sila angkat tangan..hahahhahah..perasan...takpe..berangan itu percuma kan...

semalam aku agak lemau...bila mana keje ni banyak menggunakan PC...sebab banyak munggunakan system kan....tetibe pagi datang opis semalam on PC n tau2 nak taruk password tak leh...arrgghhh sudah..keje boleh tahan gak atas meja...tapi tak leh manuall..semua kena guna PC...adoii....minta la technician tempat aku datang..mmmm..masalah jugak...last2 pagi ni baru ok...siap kena angkut PC...mmmm..mmg masak la aku....terus dapa PC..aku on buat keje..alhamdulillah banyak y dah settle..timbunan keje makin surut..yahoo..tu yg baru dapat terjah semua org...baru senang hati nak UP entry kan...



korang tgk la budak banyak akal ni..adoii....
ni kes pagi semalam ...abah dier singgah petronas....ada je peel dier bila abah dier tak bagi ikut kan...
ni la keje dier..adoiii...

kamoo ni kan dik bila mana sel2 otak mula berhubung...banyak yang tak terfikir nak buat...ni la keje dier...abang awak waktu umur kamoo skarang ni baik je duduk depan..kamoo ni macam2 la idea kamoo kan...bila di tegur dek abah dier...dier ke belakang....dier panjat kat cermin belakang tu pulok...

3 ulasan:

Fiza Rahman berkata...

Hahaha...port bsru namanya nih.

Nad MamaZN berkata...

izz....! port terbaekkkk ni :)

Mimi Azirah berkata...

Astaghfirullahhhhhhh...dah xde tpt lain ke lepak nak oiii