Yang DiSaYAngi

Khamis, 29 Mei 2014

Kek Gulung Kinder bueno



Al kisahnya ahad lepas dapat undangan dari Falsya mommy mek bun tu untuk majlis aqiqah mek bun tu....so dari PD shoot teus G sana...Alang2 datang tu..kompom la nak order kek gulung coklat yg ngan femes amous ni kan...asik tgk nana BFF falsya ni up je kat IG, BLOG, FB...geam rasa...terus order amik kat sana..

giler si nana tak G majlis BFF dier..mau kena tampo lelaju ngan mommy mek bun tu..hahhahaah....sebab aku tau nana akan ke sana, so aku tak ralat order gitoo je...

balik terus belasah ...bukak N makan...
alamak....sedap weiii..anak2 aku pon suke...laki aku ni lambat sikit bab2 manis2 ni....so pada dier sedap..tp tak berulang kan..aku N anak2 je la berulang...adik aku pon sebok menempel ngan aku nak makan jugak...weiiii aku punya P..hahahhaah...adik aku kata, kawan dier jual mahal...RM50 ko yang beso N pajang...aku pon amik yg beso panjang ni pon RM30...mmg mahai sungguh kawan adik aku jual..hahahhah...tak pe la P...ko tak dapat membeli...ko menempel ngan aku pon jadi la...

lepas ada rezeki nak repeat order lagi la...


korang tau kan siapa yang menjual ni kan...NANA IBU DAMIA n DARWISH tu..gilo  tak kenai kan..hahahhah...

9 ulasan:

Fiza Rahman berkata...

Sedapnya. Nak jugakkkk ☺☺

lynndamya berkata...

Salam, wahhh...bestnye ! nak tanye lah, kek ni betul2 ade kinder bueno tu ke kat dalam? or just nama nya saje? sbb jarang dgr psal kek gulung ni lagi..hehe

LYAfrina berkata...

oo..baru tahu.. ade kek kinder bueno jugak..

PetakBunga berkata...

ada tgok..
idea br jugak ni.. kreatif

Nad MamaZN berkata...

nyesal x order ritu..lupa sgt nana ada dtg kenduri ritu

Mimi Azirah berkata...

Dah tau lme psl nih sue tp tak terbeli pun...

Myra Jay berkata...

Memang sedap..
kena plak dengan coklat peberet kita kan :D

Rizziela berkata...

mmg tengah terlajak laris kan

IntaNBerliaN berkata...

wah, nampak sedaplah...