Yang DiSaYAngi

Isnin, 19 Mei 2014

Maktok Jalan Jauh

 
Petang ni siap2 la maktok syawal N izz dah naik ketapi laju ke taiping petang ni, settlekan hal telefon dier..ada prob sikit kan...esok petang dier akan baliksini balik..dier buat taiping putrajaya tu macam dari KL ke putrajaya je tau...adoi...itu hari ni...
 
ni 5 jun ni, dier nak balik lagi jugak, tapi kali ni terus ke penang, kedah....ada kendui kawen..lepas tu 7 jun petang balik putrajaya balik, ada kenduri kat sini...lepas tu 8 jun petang dier balik penang kedah balik, ada kenduri lagi 9 jun tu kat sana...lepas tu balik sini paling kurang mungkin minggu depannya kan...
 
aku bising la..
"ala mak ni..serupa tak yah balik....tak yah la G kenduri kat Kl ni, mak terus la duduk sana direct..."
 
dier boleh bantai sound aku balik...
"suke aku la...mak nak G jugak...mak kena bayar 5 tiket RM80 je tau..."
 
 
hahahhahahhaha..a.doi mak....tak penat ke...banyak abis masa kat jalan je..dier nak jugak memenuhi permintaan kawan2 dier ajak g kenduri...bukan kawan dier pon kawen..anak2 kawan dier je sebenarnya pon...tp tu la ROBIAH ABDULLAH..selagi tak mudaratkan diri...selagi dier kuat, selagi tu la dier akan terus kan...
 
 
mencarik la syawal N izz maktok tak da yee....dorang pon mungkin macam aku jugak..macam mana la dorang tanpa maktok...begitu la aku tanpa mak kan...mmmmm...
 
moga selamat sampai dan balik ye mak...moga di permudahkan segala urusan..amiinnn....

4 ulasan:

Z.u.r.a and I.w.a.n berkata...

mak ko pegi balik dgn ketapi je ke beb?

mak ko biasa dh tu....ko yg risau..hehe

Nad MamaZN berkata...

klu tu yg buat maktok selesa dan suka dan hepi utk buat, halang cemana pun dia tetap buat jugak. maktok takmo susahkan anak2, tu yg berdikari bergerak secara solo..moga maktok sehat sentiasa :)

dalila berkata...

mak aii..aktifnye mak ko..xpenat ke tu..kite risau die penat je kan..

IntaNBerliaN berkata...

hihii bagus maktok ni... tapi saya rasa macam enjoy je buat cam maktok ni.. sbb blh hilang rasa bosan... hehhe