Yang DiSaYAngi

Isnin, 26 Mei 2014

Program Pertukaran Belia Malaysia-Korea Tahun 2014 - Neves N Pening

Dari minggu lepas lagi aku dah tau yang result untuk program ni dah keluar..tp tak terasa nak tgk pon...abis arini opismate aku dok la kata..tgk la..tgk la...mmmm.....


alhamdulillah jemah berjaya..tak snagka je..sebab tau untuk program ni harapan tipis tau...bukan mudah..tp bak kata en asbeen...
"ala kiter cuba je la...ada rezeki, dapat..tak rezeki, cuba lagi..nak buat macam mana bukan rezeki kan..."

mmmm...tapi aku punyer mmg bukan 100% aku yg buat..semua en asbeen aku yg buat...sebab dier tau aku teringin sangat nak G korea ni kan...kikikiki....en asbeen pon isi.. N alhamdulillah dapat ...sesama la kiter ye bang G interview ni...en asbeen G pagi..aku G tpetang,tapi tarikh yg sama...

neves lak aku...next week je kot...dalma kepala otak ni kompom interview ni speaking london nya..adoii..aku ni bukan la sengal sangat tak tau speaking kan...boleh la nak cakap sikit2 kan...kire aku ni paham la jugak org tanya...tp nak menjawab tu boleh la..merangkak la jugakkan...tp ni semua rezeki kan...kalo dah tertulis rezeki aku dapat, dapat jugak walaupun gagap sepaking..tp kalo bukan rezeki..apa kan daya....redho saja...kikikikiki...

tapi aku tak tau interview tu di tanya apa..mmmmm...adoiii pening lak aku bila tak fikir, benda tu datang, terfikir jugak...mmmm...aku kena study jugakkan...tp apa yang perlu aku study ni..idok la tgk running man kot..hahahhahah..sengal...

korang bagi suggestion kat aku..apa yg perlukan aku usaha kan ni...biar la bukan rezeki kan..tp yang penting aku inginkan satu perfromence yang aku sendiri puas hati dengan diri aku....sekurang-kurangnya aku tak ralat kan...

en asbeen kata..

"ok takpe sayang....balik keje ni kiter study yee....kiter usaha lebey..chaiyok.."

alamak..belom apa2 sudah #kekoreakahkiter ...hhahahahahhah....

mmmm....hannayosaiyo...hari2 mari jual sayooo...hahhahahahhaah

aku baru nak interview..sana sini kat opis ni sebok kata susah..alamak kawan...sila la kasi kata2 semangat N dorangan serta sokongan pda aku yang selengge ni..bukan down kan aku...mmmm....

7 ulasan:

Zee Suhaini berkata...

tahniah sue..
rasanya kena belajar ngan syawal lehib kot..hehehe..
takpe, masa ada masa lagi tu..all the best :)

Fiza Rahman berkata...

Wah...tahniah sue. Mana tau rezeki dapat gi korea kan. Good luck. MEsti boleh nyer.

mama tisya berkata...

tahniah sue...tkpe p interview dlu ada rezeki bole pegi..bole minum susu pisang korea yg sedap itu...hehe...good luck sue

Nad MamaZN berkata...

wahhh! sangat bangga utk sue n akob!
tahniah, walau baru interview je, tp tak semua dapat kan
takpe, cuba je, belum cuba belum tau
in shaa Allah ada rezkinya tu nnt

Falsya berkata...

Phewittttt..congrats sue..insyaAllah kalau dh rezeki xkemana..hehehe..bestnye koreaaaaa..

Mama Vogue berkata...

Tahniah sue!!
Yang penting kita usaha dulu insya Allah ade rezeki tak ke mana.
Lagi best dua2 pun dapat gi interbiu nih..!!

Ibu Lala berkata...

Tahniah sue. Pg je interview tu dulu. Yg lain lain pk kemudia