Yang DiSaYAngi

Selasa, 10 Jun 2014

1St time Naik LRT


Salam selasa kengkawan..pagi ni agak BZ sikit...nak kena jaga protokol untuk taklimat GST pulok....mmmm....tak pe..jom kiter layan citer minggu lepas...

aku ada citer yang akak aku datang dari penang minggu lepas...kata cuti sekolah..bebudak ni sebok la ajak jalan kan...so abah dorang ni decide la jalan2 naik LRT...wahhh bukan main teruja dorang tau....kikikikiki....nak ke KLCC...park kete kat TBS...lepas tu naik LRT star...terus sampai ke masjid jamek...lepas tu tukar naik LRT putra ke KLCC..nasib jugak la aku mmg terrer bab2 transport awam ni kan....kalo laki aku ni agak kabur sikit....


jom kiter jalan2 sempena anniversary ye abg tecik...





korang tgk, nampak keterujaan dorang...ni jugak kali pertama buat syawal N izz...punya la teruja si izz tu...sampai minta lepas dari babywearing dier...lepas tu dah lepas...slamber dier je nak jalan2 kat setiap org pastu tegor2..no..no..no dik..jangan ramah sangat kat kalangan ramai2 org ni yeee....

sampai je kat KLCC, sedih dorang sebab x dapat masuk..aku lak lupa yang masuk situ ada waktu2 nya...mmm...tp dorang pegi jugak semata..esoknya...kikikiki...

seronokkan korang.....

seronok la syawal, minggu ni ramai org kat umah...akak aku stay sampai ujung minggu ni...

8 ulasan:

Ayu azmir berkata...

seronok ni... lama tak naik...

Nurzakiah Hanum berkata...

akhirnya merasa dia

Zee Suhaini berkata...

seronoknya..lama dah tak naik public transport..selalu gak bebudak ni ajak naik..kalo harapkan zee memang tak la..penakot, cuak sumer ada..

Mimi Azirah berkata...

Seronok tau....mie lme x naik lrt...

dalila berkata...

masuk klcc ade masa2nya?
aku xtau plak..lame gle kot xpi sana..last pun ms skolah dulu..sonok la jln2 naik lrt..

Nad MamaZN berkata...

soalan yg sama mcm dalila.. masuk klcc ada masa2nya tu kt belah mana? bestnya p klcc! lama kot tak pi..ooo ada,ada masa p aquaria ritu

Nad MamaZN berkata...

soalan yg sama mcm dalila.. masuk klcc ada masa2nya tu kt belah mana? bestnya p klcc! lama kot tak pi..ooo ada,ada masa p aquaria ritu

Ibu Lala berkata...

Dh lama x naik lrt ni. Nk bw ank2 naik komuter pulak.