Yang DiSaYAngi

Selasa, 3 Jun 2014

bila mereka bersama




suke tengok gamba ni...si abg sebok la menelek buku tu..sekali datang si adik dier mulut muncung2 tunjuk itu ini kat abg dier...bising je mulut dier sana sini bercakap la bagai..si abang dier tu gelak2 dengar adik dier bising sana sini kan..hahhahah///

kalo time baik, rasa nak pelok cium je...kalo time gadoh...adoiii dengar je sore en asbeen bising2 kan dorang..mmmm....

semalam asik la dok dengar dua beradik ni mengekek gelak kan...main lompat2 atas katil..suke kan...

suke tgk dorang main2 gini kan...

7 ulasan:

Cik Jue berkata...

sama mcam 2F tue...
kalau baik seronok tengok tapi kalau gaduh kesian kakak kena buli

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Macam tu lah time mereka baik kan.. suraya . suka jer tengok.. bila gaduh .. mama boleh jadi monster hahaha :P

Nad MamaZN berkata...

moga hubungan terus rapat camni sampai ke besar...

eima berkata...

tetiba nampak aurat en akob .. hehehe

::NureeN:: berkata...

abg x garang ngan adik ok la tue.. jgn elly ngan emir.. slalu gaduh hihiii

IFA Athirah berkata...

hahaha. dh mcm best fwen jd dia....

IntaNBerliaN berkata...

samalah sue macam 2 bradik kat umah ni haaa... kalau time baik kemain lagi... kalau time gadoh, pening kepala dengar menagis