Yang DiSaYAngi

Jumaat, 20 Jun 2014

Buffet PICC RM15

Salam jumaat kengkawan...
ni cerita rabu lepas B4 bawak syawal G speech therapy  kat hospital tu....

so tetibe en asbeen terus park kete kat picc...aku heran jugak nape...
rupanya nak lunch kat sini

haa...murah kan...macam2 boleh amik..nak amik, amik je....so far pada aku ok gak....sedap jugak...macam2 menu ada....


ni antara yang aku amik tu...
banyakkan...gaya macam ramai je...tapi dua orang je makan...

ni en asbeen lak amik..hahahhaha...
mmg makan beso kami2 ni...

muka gembira lak makan banyak..alamk nasi aku sikit..abis je nasi tu...aku cakap kat en asben

"abg...amikkan nasi lagi....nak P amik, malu la...binik kamo ni kan pemalu sgt tau..."

en asbeen buat muka poyo...sangat la binik dier pemalu kan....
muka seronok makan banyakkan en asbeen...


minggu depan nak G makan sini lagi...

9 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

bestnya

Zee Suhaini berkata...

teringin nak pegi tapi hari keje jer ada..weekend takde..huhu..
makan buffet ni kena pandai sue..makan sikit rugi ler..hehee

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Murahnya buffet tu suraya :)

Gieyana berkata...

Bestnyer...weekend ada x? Nnt bebila g putrajaya leh terjah..:)

Mama Idlan Irsyad berkata...

ja dah p haritu..tp p hari weekend.. ingat harga sama.. rupa2nya weekend harga RM30/sorang.. terus tak jadi..

::NureeN:: berkata...

mmg murah la.... mkn pon puas kan

eima berkata...

haaa tu la aku ade juga nampak signage kat picc tu tp tak dan lagi nk pi try ...

Nad MamaZN berkata...

ehh mama idlan irsyad, xkan dah naik harga kot..saya pi rm15 gak time weekend huhu

IntaNBerliaN berkata...

wah, murahnya sue... 15 je tu...