Yang DiSaYAngi

Jumaat, 6 Jun 2014

Event Wit Blogger



Salam jumaat semua...
tgk sebelom2 ni semua blogger dah up citer ni...aku as usually mmg kena up jugak kan..tp kena tuan tanah kedauang kena up dolu, baru aku pon up kan...

semalam2 tgk si NANA dah update..tuan tanah si FALSYA dah update...geng seangkatan ke mana je ada majlis blogger..insyallah aku dan dia ketemu jua...geng pulok ngan laki dier...mmmm..sape lagi si NAD pon dah update...si DIAH ada..N yang best si EB pon dah up jugak...mana boleh aku tak update...ketinggalan la gamaknya..kena jugak..hahhahahha....

alhamdulillah balik je dari percutian tidak di sangka tu..kat PD..aku terus check out jam 11.00am...terus shoot je gombak...nasib tak barat tau..walaupun sikit2 je sesat...masih boleh di atasi...

so alhamdulillah sampai je nampak MOK MOK laki kecintaan si FALSYA mommy MEK BUN tu...terus kata ngan en asbeen
"ehh bang....deme sedondon ngan kiter je tau...."

sampai2 je jangan lupa perkara wajib..sila laga2 PP ok...juz gegurl2 je...woman to woman..no woman to man ok..hahhahahha...
elok sampai je NAD  n bala tentera sampai...elok pulok en asbeen boleh kata...
"eh...sayang...NAD tak sampai lagi ke...tak nampak pon kete dier..."

alahais sayang...kenai puhahahhahah....NAD n bala tentera belom tentu ingat tau kete kiter..hahhahahahh...
sampai je..elok pulok si NANA pon datang...DIAH n da geng pon dah ada....


kredit gamba dari NANA....
aku je tak pegang anak..hahahhah..semua pakat tidoq sampai sana...untung available jap..ahhahahha..

tq FALSYA...ajak si jemah yg poyo ni yee....makanan mmg best...jemah suke..yg penting dapat jumpe semua tu yg best tu....

5 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

seronok ramai2

Cik Jue berkata...

seronok je dapat ramai-ramai

Amanda Suria berkata...

mesti seronok giler kan berkumpul ramai2 macam ni.....bestnya kalau dapat join...

Nad MamaZN berkata...

hahaha..mana bleh lupa kot.. sblm apa2 papazakwan tanya dulu akob ada x? kalu akob ada best gak bleh buat kawan bersembang. nak sembang ngan org lain segan, hehehe..

okeh, pasni umah sape plak kita nak serbu ye? hahah

Ema Johari berkata...

seronokkan dapat kumpul camni.