Yang DiSaYAngi

Selasa, 3 Jun 2014

Gud Luck En Asbeen



Salam Selasa kengkawan...
pagi ni rasa macam neves sampai ke petang kot..hahahhah...
hari ni bermula episod interview untuk program pertukaran belia ke korea kan..
moga semuanya di permudahkan..

lagi lak kena speaking kan...mmmmm..masak jugak...
tp aku egat kata en asbeen
"sayang...kalo awak rasa awak takut N tak da self confident nak speaking..awak cakap je melayu...awak bagitau reason..at least dier tahu..tp takpe..saya tahu awak boleh...apa pon..introduce diri tu dalam english tau..dapat atau tak, belakang kire, yang penting kiter dah buat yang terbaik"

ooohhuhhhhhh touching tau en asbeen yg tecik tu cakap gitooo...

pagi ni dier bersiap...alahai...korang tgk la...


ehh...tak nampak pulok muka..malu ke cik abg..tak yah malu sangat la....


haa...nampak udah macam pengawas sekolah nak cepat jaga pagar sekolah..kikikikiki...tecik la laki jemah ni tau..makin kecik lak tgk dier gitoo kan...

hari ni ada dua sessi...sessi pagi N petang...
en asbeen dapat sessi pagi... N aku petang jap lagi punyer sessi..petang jap lagi pon...sekarang dah terasa debaran dier...adoiiii....jangan neves suraya..be yourself...rilex...panel suruh ko menari..ko menari je depan dorang..pedulik hape kan...ni la time panel2 tu nak membuli ko kan.hahhahaha...

so kepada en asbeen gud luck ye untuk pagi ni..moga dapat jawab segala soalan dengan tenang yee...doa binikmu sentiasa di sisi...cewaahhhh...


si jemah yang dah mula start neves ni...
ok la nak prepare ni.ddaaaaaa.....

10 ulasan:

msredcheesecake berkata...

korg dua2 pon nampak tecik je...kalau jalan bedua mesti nampak cam budak sekolah dating...hhee

Zee Suhaini berkata...

gud luck sue n cik asben..
insya'allah boleh..

mama tisya berkata...

good luck sue & akob...dpt p korea best woooo

Mama Idlan Irsyad berkata...

gud luck sue n asben... harap2 dua2 dapat.. xdela ada yg kena tinggal nanti...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Good luck suraya dan en husben tu.. be confident :)

Rizziela berkata...

Good Luck..syoknya dua2 dpat sekali

Falsya berkata...

gud luck akob!!!!..

Nad MamaZN berkata...

good luck korang! mintk la soalan bocor dr akob hehe

Cik Jue berkata...

good luck sue n akob..
yakin boleh..hehehehe

IntaNBerliaN berkata...

mcm budak sek je akob ni... hihii

moga ada rezeki sue n akob... emmm kalau dpt kan, brp lama kene duk korea tu ek sue?