Yang DiSaYAngi

Khamis, 5 Jun 2014

Kerana Terpaksa Aku Relakan - Can't Wait lah


Salam Rabu kengkawan...
Hari ni rasa macam tak sabar nak ke alamanda la..mmm..nak survey dan mencari sesuatu...

apa yang di cari..


ni la dier aku nak mencari ni...
aku dah mula gilakan novel kembali..hahahhah...
aku ni jenis kalo dalam citer TV best...mmg aku akan beli novelnya..sebab aku tahu sekarang ni banyak citer kat TV banyak yang dag di adaptasikan...so boleh la aku beli...kat TV lambat benor kalo dah minggu ni nak tunggu minggu depan...hahhahahahah.....baik aku beli..ada 72 episod, aku boleh abiskan dalam seminngu..insyallah..lepas TV tgk jugak...kiter kasi feel la lebey..hahahhahah....

walaupun novel ni dah lama kuar....aku tetap nak baca jugak...pedulik la haku walaupun ada yg dah lama membaca..kot2 ada suara anasir lain berkata..
"ala..aku ah berkurun baca...ko sebok nak membaca..."

jawapan hanya satu..
"ada aku kesah kat ko jah...hahahhaha.."

kan...sampai en asbeen gelarkan ni citer Fav aku..sebab aku kan berenti masak bila ada citer ni...bila iklan, terus masak N solat...di antara jam 7-8pm en asbeen aku buat keje lagu semata citer KTAR ni kan..hahahahhaha...lagi lak pelakon dier si izreen azminda dan amar baharin...boleh runtun jiwa tgk muka tenang setenang air si tajul razin(amar baharin) tu...kakakkakak...




kan....geram lak aku kan....tgk kesengalan si indah harlina(izreen azminda) yang clumsy, banyak cakap, rasa nak tampa je si indah ni banyak sangat cakap..hahahhahha...


ada ke opismate aku kata indah sengal, kelam kabut, banyak cakap, kepochi macam aku..hahahhahah...agak2 la kan...ke ye..korang rasa..korang kenai aku kan...tp yang penting suraya tetap suraya..indah harlina tetap indah harlina...

yang best si jemah sengal tu kata...
"mak aku geram je tgk indah ni banyak sangat cakap..aje nak cakap...tp aku setuju kalo indah ni macam ko..."

mengong ko jemah..hahahhah..tp aku mmg suke dengan watak indah harlina dalam citer ni..kat novel agak berlainan, walaupun tak larik sangat, tp aku tetap suke...


eiiiii...can't wait tau nak tunggu lunch ni, nak G servey dolu, kalo ada, mau rembat la...tp semalam siap cakap ngan en asbeen...

bini membodek : abg(sambil jari ni telunjuk ni dok gesel lengan cik abg macam kucing) ...nak minta boleh..??????
en asbeen : apa benda..ada la tu kan...
bini membodek : bang..nak beli novel...nak la..novel ni...novel citer ni....abang kasi la duit abang kat saya, saya belikan..
en asbeen : apa..awak ingat, awak wati, kakak indah..hahahahhahah
bini membodek : hahahhahah...(duss belasah en asbeen)..sengal bang...saya baik sikit dari dier..hahahhah....ala..boleh la...haahhh..macam ni, saya guna duit saya...pastu nanti awak bayar la balik kat saya...sebab saya dah beli novel tu..
en asbeen : ehh..nape saya nak membayar pulok kat awak...dah awak punyer..kalo awak nak membayar, tak pe la...tak yah la saya bayarkan...hahahahha..dah awak beli guna duit awak..
bini membodek : ala..awak ni...anggap la awak bg hadiah kat saya..awak kan suke bagi hadiah novel kat saya..kikikikiki..boleh la bang...boleh yee...
en asbeen : yela...(muka terpaksa di turutkan demi bini tersayang yang sengal ni)
bini membodek : yeee..ni sayang kamoo en asbeen tecik lebey2 ni...kikikiki
en asbeen : suke kan...eye saya belikan...

yeee,....so jom la kiter tgk2 dolu novel ni yee....

cannot go la nak tunggu2...dah mula gila nak membaca balik ni..hahahhahahahah

13 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

hahaah.. part membodek kemain lg ek hehe :)
nt dah beli, dah abes baca, nak pinjam ek kakakaa.!
tgk indah harlina teringat sue. tp 1 jek tak sama, indah tu cam ada gedik sket, sue takkkk sue baekkk hahahaah..! :P

suka amar ni belakon...

Cik Jue berkata...

bodek bukan main ye...
sama dengan jue kalau nak beli novel mesti dia kena bayar...hahahahaha

Mama Idlan Irsyad berkata...

hahaha, pandai sue bodek.. ja kalau bodek konfirm tak dilayan....heheh

Zee Suhaini berkata...

memang best la citer ni..memula aritu ingatkan malas dah nak layan akasia..sekali sangkut jugak lagi..

skang anak2 pon suka tengok..gelagat dier tu kelakar..

lieyalatif berkata...

KETINGGALAN zaman laa lieya ni sue....lieya plak haram tak tau cite drama2 tv nie...last tgk love u mr arrogant tu sue hahahaah teruk aku kan....

dulu lieya mase bujang2 kaki novel tau sue...bersusun novel... tapi lepas kawin semua novel dah daku warisi kepada anak buah heheheehe

Fiza Rahman berkata...

AKu pon tak sabar nak tgk citer ni. Memula tgk mcm tak best sbb pelakon dia biasa² jer. Tapi bila tgk jalan citer dia & watak 'indah harlina' yg kimi ckp mcm org gila sbb asyik bercakap tak henti² terus jadi minat nak tgk ☺☺

:: Cik Viva :: berkata...

Tulah, mmg nampak cam kelam kabut sikit watak dia..tapi okla, takdela lembek macam sesetengah heroin tu. jalan cite best..

::NureeN:: berkata...

bab bc novel mmg kalah.. slalu lmbt nk abes hahhaa
baik tgk tv ja lah
tp x tgk la crita tue.. x sempat huhuu

msredcheesecake berkata...

Akk lama tak tengok drama melayu.... rindu plak...

nurfadilah suardi berkata...

Cete ni memang best.tapi nak baca novel tu yg tak sempat yer

nurfadilah suardi berkata...

cete tu memang best tapi tulah nak baca novel tak sempat

eima berkata...

Cite pe ni...hahaha ..ko ni kan tiap kali ade drama adaptasi mest nk beli kan.....

eB berkata...

ha3... gesel2 eh?... i lioke....
best sgt ke crita tuh sue? eB tgk 1st episode jerk... nanti up skit citer eh? :)