Yang DiSaYAngi

Isnin, 2 Jun 2014

Malefecint da'Best - Soya kasi 5 bintang


Salam isnin kengkawan...
arini agak blur sikit...cuak, neves, rasa tak prepare semua da..mmm.....
esok dah tiba hari nya..lagi bertambah neves kan...

takpe la jom kiter layan



Hari jumaat lepas aku mmg dah deal lama sebenarnya nak ajak tengo citer ni...lama sungguh berehat dari dunia wayang ni..hahahha...kasi perasan sebentar...ni la XTVT aku ngan en asbeen dari zaman bercinto kan...hahahhahaha......dah beranak dua ni..agak slow down jugak...sebab izz dani aqlan ni bukan macam bebudak lain kan...gasah aku nak settlekan dier je..si syawal ok...baguih behave jugak..si izz ni je..lasak ke main...sampai buat aku putus asa nak kembali aktif dalam dunia wayang ni kan...adoii...last2 gagahkan diri jugak nak tgk citer ni kan...ajak en asbeen tgk kat TGV..amik couple seat..hamikkk paling atas en asbeen amik..senang..dier tau anak dier lasak kemain kan..tu pon amik seat paling atas kan...hahahahah..tu pon dier boleh ganggu couple kat depan kami kan..adoiii....sabo je la...boleh panjat seat la bagai..gasak...bila citer dah start...haa..buntang mata..last2 ketiduran jua si izz ni..selamat ibu ngan abah nak tgk dengan tenang kan...

citer ni mmg best..malatop weii....kalo org tgk, si malaficent ni nampak jahat..padahal dier baik sebenarnya...tp dier jahat sebab org yg buat dier jadi jahat ni...bapak kepada aurora ni yg buat dier jadi jahat..p yg touching sebab dier dah mula sayang pada arincess aurora ni..tu yg best tu...lagi pulok...citer dier CGI semua...mmg best..cantik sangat...

tak rugi la korang G tgk citer ni..mmg best giler....
korang tgk la budak kecik yg excited macam mak pak dier ni..


hasil susunan kasut yang syawal susun....
baguih la si syawal ni susun kan...tau2 je ibu dier suke bersila atas kerusi kan...

5 ulasan:

mama tisya berkata...

tisya tk sbr gk nk tgk cite ni ..die dk sebut nk tgk princess aurora

Fiza Rahman berkata...

Dah lama tak tgk wayang :-(

dalila berkata...

aiseyy..mcm xdapek je nk tgk klu bwk danish..huwaaaa..

Nad MamaZN berkata...

kitorg tgk xmen, alahai xberapa syok sgt...nak ajak dorg tgk citer ni la tp kene tggu zakwan sehat dulu huhu

IntaNBerliaN berkata...

saya last tgk time mengandungkan alisha tu je.. pastu xmsk2 paggung dah..