Yang DiSaYAngi

Jumaat, 6 Jun 2014

Mereka Kembali Lagi


Yeeayyyy petang ni akak aku dari penang tu akan gerak datang putrajaya ni...naik la bas reramai petang ni yee dari penang jam 2petang....dorang ada something nak amik kat sini...that why datang sini tak naik kete...








ni la kami..jawapannya mmg nampak gaya syawal tak G sekolah jugak isnin ni...sebab kak long kak ngah kak chik datang kan..siap mengigau ko ingatkan dorang ni...dorang balik aritu pon melalak nak ikut..mana boleh kan..penangan dorang pada syawal....syawal suke ada yg melayan dier....macam adam kureng sikit ngan dorang..hahhahahah.....

korang tgk la akak aku, bila aku amik gamba dier...dier boleh kata..
"mmmmm/....cantik gak akak ni..hahahhahah..."

adoii kalo dah kembaq..kembaq jugak..perangai perasan sama je ngan kembaq dier...si NIGINA tu..hahhahahah...yela2 dua2 akak aku ni...aku cantik sikit la dari dorang///hahahhahahhaha....bengong suraya,.....

10 ulasan:

::NureeN:: berkata...

dah dpt gang cmfrm la x mau g skolah
sue.. nak mintak link blog diah... ada?

Chekgu Azrine berkata...

sweetnya semua bergambar...

Nurzakiah Hanum berkata...

semua happy

Cik Jue berkata...

meriahlah rumah jemah weekend nie...

Nad MamaZN berkata...

best la, sambung cuti2 time cuti sekolah ni kat putrajaya plak ek...
ehem ehem, amik something nak amik kete baru kot? eh? heehheeh

hepi wiken uols! :)

Falsya berkata...

Oooo nie la,kemar akak nigina sue...

QasehnyaRania berkata...

ada family kembar ye :)
syoknya..

Fiza Rahman berkata...

Meriahnnya. Cantik kakak mu sue.

Mimi Azirah berkata...

Meriahnya...cntik kakak sue...muke die nmpak lain

dalila berkata...

aihhh..akak ko ke sue?sume anak2 die ke?mcm xcaya je..nmpk muda..