Yang DiSaYAngi

Khamis, 26 Jun 2014

Stalker Syawal dan Izz



Salam Khamis kengkawan...
pagi ni agak lemau sikit, sebab susah hati dengan izz yang tak berapa nak sihat tu..last dier sakit gini bulan 1 aritu,...yang kena admit ward tu kan....lepas tu alhadmulillah sihat...lepas tu terdetik kat hati ni kan..lama izz tak demam kan...nah mulut jahat kan ko suraya...last week izz depan tetibe jap malam , pagi dah ok dah....lepas tu minggu ni pulok, malam, demam, pagi ok, lepas tu petang semalam panas sikit...dedar je ...aku rasa mungkin batuk yg teruk tu yang buatkan suhu badan izz tu naikkan...tapi alhamdulillah pagi ni dah nampak ok...tp nampak semangat kurang sikit..tak pe la...moga cepat sihat ye izz...

ni kisah isnin aritu, lepas koir tengahari tu, member aku ajak temankan dier G taska, dier nak menyusukan anak dier kat bilik baby tu...aku pon ikut la...aku ni jarang2 G taska time2 gini kan,,,aku akan ada, time hantar dan balik je...so bila aku ada tu, cikgu2 ramai yg terkejut gak kan...kikikiki..jarang2 kan aku ada kat situ, time tu kan...elok jam dua, aku nak gerak, baru nak kuar pintu, nampak pulok anak2 baru bangun, nak kuar mandi..alahai...

nampak la si syawal masuk dolu, sebab dier nak terkucil kan...sebelom tu lagi, izz dah jalan dolu, sowang2, dengan towel di bahu, sweet je....

deme2 ni tak sedar ibu dier ngah stalker deme kan...
ni syawal lepas mandi, sweet kan...kikikiki...org lain beratuq dolu, dier dah selesai mandi dah....alahai sweet je syawal ni tau....nampak cikgu dier senyum2 tu, tahu aku ngan skodeng anak2 la tu...kikkikikiki....

korang tgk muka si syawal tu, macam tahu je aku ada kat situ kan....padahal tak tahu tu....ikikikikiki...

tak lama lepas tu izz pulok kuar...alahai lagi la cumil pakai towel gitoo kan...
nampak tak....sweet kan, walaupun gelap...
haaa ni la dier....adoi geram je tgk budak tecik ni tau....

seronok jadi anak2 tak da fikirkan masalah kan...


12 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

HAHAHA TOMEI2

Mama Idlan Irsyad berkata...

adui.. comelnya... hehe.. kalau ja jadi sue pun, ari2 gi skodeng kalau macam ni..haha.. ja teringin gak nak tengok apa yang anak-anak buat tapi tula.. xde rezeki..

Nad MamaZN berkata...

hahaha
comeynya izz! seksi ticer pakaikan tuala camtu keeke..comey!

mama ila berkata...

alahai...memang beratur cenggitu ye ramai2..hehehehe..comel giler.. almaklumlah xpernah lagi hantar anak taska...xtahu camne diaorg mandi kat sana...hehehe

Fiza Rahman berkata...

Comel sangat ☺☺

lieyalatif berkata...

betul sue...syok jadi budak2 takde pikir masalah ape2...riang gumbira jek hidupa dieorg kan...huk huk huk.....

heheh comel2...lieya penah gak dulu skodeng mase anta taska kat ktak dulu tu....lepas anta kat area rumah takde can dah nak skodeng....

fieda berkata...

olo tomey plk berkemban gitu

Ema Johari berkata...

diorang tak sedar ke sue ada kat situ...bagusnya taska macam ni, nak mandi...semua kena pergi mandi...

Chekgu Azrine berkata...

Alahai..syiok tgok gelagat anak.kita blkg kitakan??lain je perangai derang

Falsya berkata...

Comel gile semua bdk2 kene beratur mandi..siap towel ikat belakang tuh lg la double comel..;)

Myra Jay berkata...

Alahai memang comel... :D

IntaNBerliaN berkata...

hahhahahhah... izz oiiii.. comelnya kamu ni...!! geram je tgk pakai tuala camgitu.. heheh