Yang DiSaYAngi

Khamis, 3 Julai 2014

BZ+PC hang+VIRUS = semua ada..

 
 
Salam Ramadhan yang ke-6....alhamdulillah masih berpuasa...
 
 
kengkawan..maaf la sesangat aku tak dapat up entry setiap hari seperti biasa..N tak dapat N BW korang sesangat..aku jadi serba salah bila ada comment yang bertandang masuk kat setiap entry aku...mmmmm...bukan aku tak BW korang, mmg nak, tapi kekangan waktu dan masalah lain yang buatkan aku susah nak bermesra alam ngan korang..kalo kat rumah ni..mmg sampai rumah jam 5.35pm - 10.30pm mmg tak da masa la aku nak mengadap PC ni kan..lappy aku ni after work mmg hak milik terpelihara en asbeen la kiranya...mmmmm...
 
guano kan...mengadap lappy ni mau tak siap keje umah aku semua kan...
 
 
aku ni minggu BZ buat aku, sebab mmg minggu banyak kakitangan yang bertukar keluar masuk kat opis ni..aku buat perjawatan kat opis ni..mmg semua mencari la aku...berapa ramai staf kat opis ni..bla..bla...bla...kan...
 
 
lagi satu hal PC aku kat opis, prob pulok..mana dating virus aku pon tak tau, aku nak bukak page banyak2 mesti hang...mmmmm..masak sungguh...panggil technician pon entah la..aku minta amik PC aku tak terambil pon..adoii....aku ni dah la banyak keje, PC ni nak bukak, satu atau dua page...kalo tak mmg hang la gamaknya...
 
maafkan daku yee, tak sempat singgah umah korang...akuni scepat serba salah bila ada yang bertandang kat umah aku, tapi aku x bertandang pon deme kan..mmmmm....
 
 
maaf ye...insyallah, kalo semua ok, aku akan lawat korang yee.....

8 ulasan:

Ainim Suju berkata...

samalah masalah kita. pc asyik. rasa nak campak je pc tu

Nad MamaZN berkata...

xpe, take ur time :)

::NureeN:: berkata...

alahhaiii... x dapek nak nolong haaaaa

eima berkata...

pc2 opis kami lagi la ... byk yg tahun 2006-2007 tak lupus2 lagi tau ....
sbb penggantian tak de ... pc aku lagi la ..salah satu penyebab aku jd bz sbb byk sgt spend time utk tgu loading ...word pun amik masa ... browser ...semua la senang cite .. hahahhahahhahahahha


nurfadilah suardi berkata...

Sabarlah sue..dugaan tu.Nak suruh rehat tu

fazilzura berkata...

biasa le tu ..
pc ko pose kut mak jemah ,dia pun nak rest .. ko bukak 10page skali mmg muntah le dia.. terus dia black out..wakakakak

sabo je lew

dalila berkata...

aku ni..tenet xde problem, pc xde problem..tp aku yg MALAS..haha..kdg2 BW je..nk up entry mmg TAKlahhh..

Mimi Azirah berkata...

takpe takpe ku memahami..huhuhu