Yang DiSaYAngi

Isnin, 21 Julai 2014

Iklan Maggi


Cerita sabtu lepas...kengkawan sekolah aku ada datang rumah...so aku pon buat la nasi ayam yang aku buat hari tu kan...

tapi nasi en asbeen masak..en asbeen masak nasinya lembut N sedap lagi...yg lain aku buat...sup pon en asbeen yang buat...

so semua pakat makan, anak pon menyendeng jugak...tapi tak menahan si izz ni...
korang tgk la.




haaa...ko...tak menahan hirup gitoo...padahal ada je sudu bagi kat dier..tak puas kot...hirup sup guna sudu..sekali di angkutnya depan muka..hahahhahaha...mendapat la kome tgk iklan mee maggi cepat di masak, lazat di makan...kikikikiki..

sweet je kan...muka layan tu menhirup sup macam tu..siap bunyi tak menahan..sedap ye abah buat sup...

17 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

tomei2

eima berkata...

mmg cikgu diorg yg ajar ni ..anak2 aku pun gitu la hirup sup .... tp comey ..sempat lg mak die snap gambo time berbuka yer

nurfadilah suardi berkata...

sweet je izz ni. suka makan macam ibu yer

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Serupa jer perangai Izz dengan Abang Nabil auntie tau.. suka menghirup dimangkuk cam gitu :)

eB berkata...

sekali tgk mmg cam iklan meggi tau... nasib aunty pose. kalo x, auntie pun nak join. he3

fazilzura berkata...

haah cm model iklan megi ooo

adehhh , dap nyeeeee megi

Nour Adieb berkata...

hee, comel :)

Nad MamaZN berkata...

ni mesti tgk iklan uncle aaron ajis ni heheh

Falsya berkata...

Sedap sgttttt tuh smp gitu skali haaaa izz makan..hehee

dalila berkata...

haha..btl2 sdp la ni izz ye..
bole jd model iklan sup ni..iklan maggi dh ade..iklan sup abah.. ;)

Ema Johari berkata...

memang sedaplah abahnya masak ni...sampai tonggeng mangkuk.

Zee Suhaini berkata...

mesti sedap sangat tuh sampai camtu sekali irup..

Mimi Azirah berkata...

berselera benor

Mama Idlan Irsyad berkata...

hehe...comel2..

Fiza Rahman berkata...

Comel ☺☺

LYAfrina berkata...

waa... ni msti sedappppp sgt.. t sampi hirp c tu..betul2 dah mcm iklan maggi.. hehe

adianiez AIDA berkata...

sungguh cute!!!
anak-anak dara aida both memang suka hirup kuah kasik licin... hi hi hi :-)