Yang DiSaYAngi

Isnin, 7 Julai 2014

Jauh Dari Cinta



Beli hari Rabu lepas..hari jumaat aku dah settle menelaah..kikikiki...

ni akibat terjebak dek citer kat astro prima 105 tu la..


ni haaa...
drama jauh dari cinta adaptasi dari novel yang aku baca tu..jauh dari cinta jugak...

lakonan anzalna nasir dan hafizul kamal on air..mamat ni anak didik pak nil...juara on air tahun 2012 dan naib juara fear factor musim pertama aritu...mmmm/...

aku selama ni tahu je citer ni, tak mengesah sangat la...tibe la satu malam, dier ulang balik, aku ni dok syiok la layan...adoi bikin la dah buat aku terjebak jugak ni..mmg esoknya terus ke MPH alamanda, tak PK banyak, terus rembat satu, bayar, keluar, terus baca..hahhhahahha...ko tgk, kalo dah tersampuk kan...gitoo la jadinya..hahahhahaha.....

so far aku tgk citer ni hafizul ni ok gak dier belakon...selama ni tgk dier supporters actor je...kali ni jadi hero, ok la jugak, tak la kayu mana, nampak boleh je berlakon kan...tgk dier lebey pada kerjaya berlakon dari dunia pengacaraan ka...tp apa pon, semua rezeki dier..rezeki dier gak dapat pembaca dan penonton tegar macam aku, dah khatam sudah...alamak, mood membaca kembali ni...hahahhahah...

nak tgk citer ni mmg tak sempat la...sebab start jam 5.00 - 5.30ptg..mana sempat..aku 5.30pm baru sampai umah kan..mmmmm....mmg tgk kat online je la...nak tgk ulangan tak tau bila ulangnya

12 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

comfirm best

Amanda Suria berkata...

Dh agak dh ni citer base on adaptasi novel..SA nak cari jugak...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Cepatnya ko habis membaca Suraya.. sure tak lepas dari tangan dan mata membaca tu .. ye lah kalau dah kemarukan.. akak pulak baca novel mahu tiga bulan baru habis hahahah :D

Nad MamaZN berkata...

adoiii, tgk pelakon takbest trus takmo tgk, hehe

eima berkata...

ko ni pas satu satu drama ko tgk ... mudah sgt terpengaruh ngan cinta

dalila berkata...

bagus la ade budaya membaca..aku ni skolah dulu je rajin bace novel..skang ni hampeh..bace blog je lahh..kikiki

Ema Johari berkata...

tak pernah tengok pun.

Fiza Rahman berkata...

Macam best jer nih.

lieyalatif berkata...

byk novel yg dah didramakan kan sue...mcm jadi trend plak.... aku pun layan gak tapi tu laa jarang leh tgk tv sbb timing tak kene so aku pun rajin layan online...mcm ktar tu aku layan marathon laa online time weekend heheeheheh... yg ni pun best ke...nanti aku layan online gak ler....

Iela Fazielah berkata...

wah..ini sgt menariks.... boleh beli gak nnt.....

Mimi Azirah berkata...

citer nih memg terbaik...sue citer nih ulangan isnin-khamis pukul 9 mlm..channel yg sama...xpernah miss tgk yg mlm pnye...memg best..

Mimi Azirah berkata...

citer nih memg best....tak pernah miss tgk...sue citer nih ulangan isn-kha pukul 9mlm channel yg sama gak