Yang DiSaYAngi

Isnin, 14 Julai 2014

#KoirPalingMantap (KPM) - jangan poyo sangat boleh tak..hahahha


Salam Ramadhan yang ke 16

alhamdulillah dah setengah bulan kiter sebagai umat islam berpuasa kan....sekejap je rasa masa tu berlalu..
ok petang2 baru nak up entry sebab BZ dari pagi membawa ke petang..ni baru ada masa sikit nak up entry kan....

pagi tadi keluar rumah awal, sebab nak attend perhimpunan bulanan KPM 3/2014...macam biasa suraya attend mesti sebab koir kan....benda tu je yang suraya tahu..hahhahahha....


sebelom acara bermula...selfie jap di tepi kali ni..hahhahahha...tu pon selfie guna dinding yang ada besi, boleh letak HP...jadi ko kan jemah..



untuk kali ni kami perform..lagu killer song kami...
SETANGKAI MAWAR...

sampai je KSU, TAN SRI DATUK DR MADINAH MOHAMAD terus nyanyi lagu NEGARAKU dan TRANSFORMASI PENDIDIKAN...


sebelom perform harusla  sessi breathing kan...
ma...mi...me...ma....mooooo....

ma...ha...he...hi....

macam2 la...

sessi bubblling bagai..semua la...

jemah ni ingat dier cute sangat la tu buat saranghae kan..hahahhahah...fokus jemah, fokus...cikgu marah kang...

suke tgk KSU senyum je bila kami ni semangat la menyanyi demi dier kan....


bila nak selfie tak berapa nak menjadi..aku selitkan HP aku kat celah2 pasu bunga...monopod tongkat sakti tu aku lupa pulok bawakkan...



ni semua after perform...

si gemok haerie ni bajet cute sangat la tu buat gitoo..hahhahah...muka minta lempang je kan...


wo kali ni bawak lagu transformasi pendidikan..best, sebab cikgu naik sheikh weiiii bila conduct kami ni..hahahha...kami ni geng koir KPM...bila cikgu naik sheikh..apa lagi..kami pon sama la naik sheikh kan....mmg semangat abis la....KSU siap thumb up n senyum kat kami..bangga jap...







last but not least..sempat menyelit kan...suraya kan suke menyelit..hahahhahha....

kat tangga pon jadi kan kome...


p/s : seronok dapat gilo macam deme ni...yg penting deme2 ni semua dah sampai kat telinga en asbeen tau..aku kan kaki gosip ngan en asbeen

4 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

mmg happening! :)

wa berkata...

Amboi meriahnyaa..memang seronok kalau smua geng sporting

Tanpa Nama berkata...

kuang ajaqqqq punya olang.. aku kan mama shin a.k.a Sing sung woo ..

Mimi Azirah berkata...

memg mantoooo