Yang DiSaYAngi

Jumaat, 11 Julai 2014

Princess ELcha BUfday Party


Ni semua cerita 2 minggu sebelom puasa..
lama gak peram, tak sure tuan tanah dah up belom...

nak up jugak la, cerita tak berapa nak ada nak up entry ni..hahahahhaha....
semua kejadian ni berlaku kat KFC AEON setiawangsa...

KAK AMYa.k.aMAMATISYA invite aku untuk bufday party yg ke 7 untuk icha....aku kalo org dah ajak, harus la semangat kan...lagi2 jumpe blogger...bukan mudah..bukan jumpe selaloo kan..nak jumpe2 pon susah kan...dah ada peuang ni, mmg semangat la aku...nasib baik jugak la en asbeen ni, nak gak melayan kerenah binik dier ni....yela en asbeen ni bukan suke jalan jauh pon kan....tapi sebab dier tau yg binik dier ni part time blogger...(alamak poyo sangat ayat tu..) so dier ikutkan sajork....

sesampai je aku nampak DIAH n FALSYA dah sampai...wajib la kirenya jumpe mak pengantin dolu kan....dah laga2 PP, ok jom gerak G meja...hahahhahha...KAK AMY ni kali ke dua aku jumpe dier..sebelom ni aku penah jumpe kat pavilion reramai 3 bulan lepas aku beranakkan izz...dah laga2 PP, mesti la jugakkan kasi laga2 PP sama BFF KAK AMY yang mmg femes amous la kat blog KAK AMY tu..sape lagi KAK JULIA la...mmmm...tapi yg sowang lagi, tak da...ala...kalo tak dah lengkap deme2 ni...

yeeayyyy dapat cup cake frozen dari KAK AMY...si syawal nampak ni terus kata...
"ibu..let it go..."

hahahhahahah....let it go tu tajuk lagu sayang....nama nya citer FROZEN...kikikikikikk...mmg tema hari tu, tema biru frozen...pengantin pon macam princess elsa dah aku tgk....cumil.....

blogger harusla bergamba kan..mana boleh lari...ni namanya bukti..hahahhahah..bukti berjumpe ko...
semua kelek anak..aku seperti biasa.,...anak tah ke mana tak....hahahhaha...seronok sgt jumpe kan....
en asbeen pon diam je, layan anak2...geng tak sampai lagi...sabar ye sayang..jap je lagi sampai...

haa....akhirnya jumpe jugak mek bun ni tau.....aunty soya geram tau....nasib kamo ni ok...nak gak bermuncung ngan ibu kan...

ada la tu di beleknya....ok aunty soya tak gebu macam mummy kamoo tahu..hahhahahha.....kelat je aunty soya ni ha....tak yah nak belek sangat....

mmg muka daddy tau...mok mok awat gen kuat sangat sampai kat anak ni...rasa dah macam dukung  mok mok..hahhahahahhah...(bayang dukung mok mok...mau patah sebelah tangan aku...laki aku angkat pon, mengah..hahahahhahah)


haaa....di sini..jumpe lagi...sama kak ila...kak ila nischoolmate geng jemah aku..mmg deme kenai la...rajin gak terserempak kat alamanda kan...umah dier pon tak berapa jauh ngan putrajaya kan...so rajin la terserempak kat alamanda tu....

of course la...ada suraya , ada nad..hahahhahha...itu sangat la poyo steatment kan...
nampak si budak belang tu...mmg kalo hati ingat main, tak mo dah masuk frame kan...

sedas lagi....eh...eh....menyelit pulok diah kan..sayang nana-nana tu takda, kalo tak aku meti bergamba ngan 2 group BFF ni kan..hahahhahahha....



akhirnya en asbeen aku jumpe jua geng sengkatan dier..ni jela geng dier..hahhahahah....
PAPAzn, ni la tukang membahan, tukang lawak, banyak bunyi, semua die....en asbeen kalo jumpe dier..pon sama naik, membahan aku kan...abis nad buat apa???????nad tukang gelak..hahahhahahahah...
PAPAzn ni kecik beso...kecik beso je aku tgk dier kalo bab membahan aku kan....tp deme couple paling best.. i like....en asbeen jom jadi macam deme..hahahhahahhah

last but not least..harus la ada ngan mak pengantin..ate giler takda, bukti ni....kang kena pancung aku..hahhahahah.....padahal time ni kak amy sebok nak berkemas kan...al maklum la mak pengantin BZ..pengantin pon penat haaa....nak selfie ngan dier on, muka tak larat..ye la bukan selaloo kan icha, tak pe aunty soya tak kaco kamoo, aunty soya kaco mama kamoo..hahahhahah....

TQ kak amy inviter jemah ye....mmg happening...kenyang, N paling penting suke sangat sebab ni tema fav colour jemah....

9 ulasan:

mama tisya berkata...

tq jemah sudi dtg dr jauh...hah gmbr last tu lawak tul sbb dh tgh kemas2 sue ckp..jom selfie..hehe

eima berkata...

meriah korg ....

Fiza Rahman berkata...

Bestnya. Meriah.

Nad MamaZN berkata...

ala, x up lg citer ni..
serius best la jumpa2 camni
ada papazn mmg dia la tolong borak
ai is tolong gelak
hahaha

Nurzakiah Hanum berkata...

happy

sueada berkata...

bestkan sekali-sekala jumpa reramai macam nie. :)

Falsya berkata...

papaZN tuh mmg..semua kene bahan..wakakakka..tp xpe..i'olls okayh je..lgpun mcm dh kenal lama dh sbb ye laaaa..kenal dr blog mcm dh kenal kat luau dh..kihkihkih..

cer la jemah try dokong mok mok..kaki pun belum tentu lg leh angkat sbb kaki die je dh 100kg..wakakakakaka...ya ampun somiiii...larikkk..

Mimi Azirah berkata...

bestnue meriah...dpt lak jmp blogger lain...hontong ler

dalila berkata...

amboii..meriahnye bile blogger2 berjumpe..spi gambar besday gurl ngan kek pun xde ni..kikiki..papepun enjoy! bukan slalu dpt jumpe kan..