Yang DiSaYAngi

Rabu, 23 Julai 2014

Roommate 2014


Salam 25 Ramadhan..alhamdulillah dah ABC...kikikikiki...kalo tak ABC kan...bukan namanya pompuan kan...Allah ni dah beri satu keistimewaan pada setiap wanita di mana tiada pada setiap kaum adam kan....alhamdulillah...

minta maaf la pada kengkawan minggu ni agak kelaut sikit aku nak BW korang N up entry kan...sebab aku pon dah kelaut nak ngadap PC memanjang N mood keje pon dah kelaut..rasa lambat pulok nak hari jumaat..haahhahahha....memasing mood raya sudah mari kan...alhamdulillah di beri nikmat yang di beri...

sesejak ni dah mula terjebak dengan sesuatu...


ROOMMATE..

sebuah rancangan realiti yang dok syiok hangat sekarang ni kat seoul, korea sekarang ni....
antara deme2 ni semua artis2, dan selebriti...


mmg aku terpengaruh sungguh la ngan citer ni sekarang adoi..gelak sowang2, touching sowang2..mmg seronok tgk citer ni...aku ni terpengaruh dek kerana si jemah geng gosip aku la...marah aku...dier macam tak kenal kawan dier once dah tgk mesti terjebak...rancangan ni pon tengah running lagi sekarang ni....

jom kiter tgk sape jadi roommate sape kan...

ni roommate untuk bilik no 4...
yang paling tua n senior...sebelah kanan tu yang rambut panjang..
shin sung woo...
dier ni rockers singer kat seoul ni...dia antara yang paling tua la...tak salah umo dier 40+++ kot...dier sangat la pandai masak...muka rock, tapi adoi masak tak menahan terrer giler..deme gelarkan dier mama shin...

yang sebelah dier tu...park chan yeol...umo dier tak salah baru 22 tahun kot...dier ni salah sorang dari EXO group..yang ngah hot kat sana sekarang...pon seorang singer..
yang ni roommate untuk bilik no 1..

yang pakai baju sebelah kiri tu park bom..salah sorang dari 2NE1 group...yang ngah famous sekarang lagu dier kat malaysia ni...come back home...umo dier tak salah 30 tahun..sebelah dier tu supermodel lee so ra...dier jugak antara yang paling tua di kalangan pompuan2 kat situ la....yang tengah tu paling muda...song ga yeon..tak salah umo dier 21 tahun..dier ni atlit untuk MMA(mixed martial art fighter)...dier ni kire peninju la...mmg kuat woo tgk dier belasah jantan2 kat dlama roommate tu..hahahhaha...

haaa...yang ni mana korang yg minat korean mesti tau kan yang pakai cap tu...
tu la lee dong wook...umo dier 34 tahun...dier kan hero citer my girl tu...pastu macam2 la drama dier belakon...yang sebelah dier tu comedian... jo se ho...umo dier dalam 30++ jugak la...dier mmg comedian tau....adoi pecah perut la aku gelak tgk gelagat dier dalam citer ni..rasa nak lempang pon ada..kelakar..mmmm

ni roommate no 2...flower boys...
yang sebelah kiri tu seo kang joon...umo dier 21 tahun...seorang pelakon...sama jugak yg sebelah dier tu...park min woo...umo dier 26 tahun...


yang paling last... roommate no.3 tak salah...
yang baju kotak2 tu...hong soo hyun..pelakon...umo dier 30++ jugak la...yg belakang dier tu...nana,...salah sorang dari orange caramel group..


seronok tgk citer ni..kikikikiki...



7 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

jom layan

Mama Idlan Irsyad berkata...

sempat tgk 1st episod masa depa mula masuk rumah tu jer... pastu yg lain-lain tgk sekerat-sekerat... mana yang sempat...hehe.. sempat tengok haritu pasal "Kang-Man" tu jer..

lieyalatif berkata...

oo dah ABC ke sue...lieya patut 24 nie...so tgh menunggu2 hari gak le nieh...nampaknye dekat2 gak date ABC kite...kalo plan comel2 ni leh ngandung same2..beranak pun leh same2 ni sue haahahahahaha

aku takleh layan korea ni sue...mampos aku tak jalan satu keje kang.... hahaahahahaha

Nad MamaZN berkata...

layan kat channel mana ni sue?
masing2 dah dpt mood raya kan hehe
tu yg mcm malas jek nak update ;)

LYAfrina berkata...

igt apalah roomate td.. igt tmbah ahli bru.. lya dh lma x layan citer2 realiti ni.. hehe

Tanpa Nama berkata...

woiiii .. aku suruh ko tengok bukan suruh ko berangan... hahaha.. mama shin akuk punya sebb nya N ngan M tak jauh.kalau type pun kuar shima ..hahahahha puiii

Mimi Azirah berkata...

mimi xpernah layan citer nih...slu minat gak korea skang dh kurg sbb x berkesempatan nk tgk