Yang DiSaYAngi

Khamis, 10 Julai 2014

syawal N izz


Salam 12 Ramadhan...
alhamdulillah masih berpuasa...amiinnnn...

seronok bila tgk anak2 seronokkan...

aritu kawan aku baru balik dari umrah...dia hadiahkan anak2 aku sorang satu jubah..selama ni asik la si izz je pakai..pertama kali tunjuk kat syawal teruja muka dier...tapi bila di suruh pakai...adoiii menolak2 macam tgk muka aku ha....mmmmm....maka nya...simpan la terperap lama kat dalam lemari dier...si adik je la pakai...

ni tetibe sajork la aku ni nak try kasi dier pakai..ehh elok pulok tak memberontak pulok...akhirnya tgk, puji anak sendiri..

"cumil gak anak2 aku ni.."

hahahhah...sape lagi nak puji kalo tak aku sendiri kan...anak aku, mesti la aku puji yg elok2 kan...

al kisahnya si syawal ni pakai jubah ni, sebab dah selamat bocor kencing dalam seluar..tak sempat ke toilet..hahahhaha...tau2 udah terabur....maka nya pakai la jubah ni..si adik pulok..pantang la tgk abg dier bukak baju, dier mmg egat nak mandi je...mmm...last2 dier bukak baju sendiri..aku sendiri pon tak caya...rupanya dah belajar bukak baju sendiri kat taska tu haa.....

balik je en asbeen dari terawih tgk anak2..suke lak dier..macam dier lak yg pakai kan..hahhahahha...

cumil kan...gambo betoi2 hampeh..semua tak mo bagi kerja sama....

sorang fkus, sowang tak, sorang fokus, sowang tak..mmmmm...aku yg jadi cameraman ni geram je tgk...
si abg nak marah adik la tu bila songkok abah di kacau...marah lak dier kat adik dier kan...sayang abah la tu kan....jelly ibu..hahahhahahha

mmm..padan kaco...dier sebok nak pakai, tapi bila kasi topi pakai, mmm hampeh tak mo nya...di campaknya..ada sekali tu kasi dier pakai waktu duduk kat balkoni rumah...boleh dier marah, di campaknya topi tu ke bawah...eiiii hijau pulok aku time tu kan...

seronok tgk gelagat anak2 bila dorang seronok....


11 ulasan:

Chekgu Azrine berkata...

kemahen lagi sakan berjubah2..
salam ramadhan sis

eima berkata...

ngan syawal ngam2 lagi .. tp izz punya dah senteng ... berangin je bawah pakai jubah ..hihi

MizzTina berkata...

mmg cute la..

Mama Vogue berkata...

Alahaii..ensem nye anak bujang sue 2 orang nih..
kemain lagi berjubah ye

Sidratul Muntaha berkata...

jubah jubah
acu cer suraya aok try beli kurta plak.
bertambah semart nanti
hihihih

Falsya berkata...

hamboiii syawal...nmpk nau muke marah tuh...ensem2 dieorg pakai jubah..pakai ape pun ensem...hehe

Nad MamaZN berkata...

comel jek dorg berjubah :)

LYAfrina berkata...

comel izz nsyawa bjbah.. dh mcm tok haji dah ..

ejulz berkata...

comel.. :0

Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz"

fieda berkata...

amboi..hensem la dorang berjubah..

Mimi Azirah berkata...

comel diorg berjubah