Yang DiSaYAngi

Rabu, 16 Julai 2014

TQ Aunty #NADMAMAZAKWANNAYLINADIAIRWANIHAMIDI

Salam Ramadhan yang ke 18..

alhamdulillah dah hari ke 18 kan kiter berpuasa..tak lama je lagi kan ramadhan berlalu syawal menjelma....allahuakbar terasa cepat je masa berlalu kan./...

ok ni kisah minggu lepas...
khamis lepas aku G training koir macam biasa B4 perform sempena majlis perhimpunan bulan KPM kan...

aku sampai je opis petang tu jam 4.30ptg

aku tgk ada parcel atas meja aku...
dok la kata...
"apa benda la ni.."

bebudak opis aku ni dah mmg gelarkan aku "ONLINE TEGAR"

lantak la kome....janji tak susahkan deme kan...

bila aku tgk si pengirim ni, aku dah senyum lebar...dalam hati ni dok kata....
"alahai apa benda la lagi ni kan..."

sekali aku bukak...

ya allah...sebak aku kejap kat depan PC ni...

baju untuk anak2 dari aunty kesayangan deme ni..

Aku jadi sebak kejap bila dapat parcel dari nad ni...aku tak mengharapkan apa2 dari nad...cukup la dier sudi jadi kawan aku yang selengge ni...dah memedai dah buat aku...

aku balik tunjuk kat en asbeen...en asbeen pon terdiam..bila tanya nape...di jawabnya...
"nape la kawan awak ni baik sangat????"

dier mmg baik la abg tecik uitt...jenis tak lokek pon ye gak....ni tahun ke dua nad bagi some gift buat dua beradik ni...tahun lepas baju pooh oren...tahun ni spiderman black n white...

ni la baju bebudak tu...sejak nad bagi dorang baju sama...aku pon jadi sengal kejap, belikan deme N suke pakaikan deme baju sama...siap aku cakap ngan en asbeen udah macam kembaq dah anak2 aku...

 yang kelabu tu baju tahun lepas....1st baju sama..lepas tu dia ikuti oleh pemberian dari aunty nad dorang ni...

the best is...aku masih simpan note2 nad bagi..


kertas yang sama, tulisan yang sama, saiz kertas yang berlainan dan tahun yang berlainan...

alhamdulillah doa aku pada nad sekeluarga...moga nad di murahkan rezeki ..amminnn...

kepada PAPAzn (zaini) tolong jaga nad elok2 untuk aku yee....dier sadis...siap ko..aku kejor ko 1 klang dengan batang penyapu ye...kawan binik ko ni olahraga tahu...petik jari je dapat kejor ko..hahhahahha...bukan mudah nak dapat pompuan sebaik, murah rezeki macam nad ni tau...dier kawan yang baik buat aku tau...jaga dier elok2 ye..sayang dier sebaik-baiknya..cintai dier seikhlas2 nya...amiinnnn.....

7 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

cutenya

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Rezeki hari raya buat anak2 suraya tu..

Moga Allah murahkan lagi rezeki Nad..

Nad MamaZN berkata...

ya Allah...apa ni sue, hahaha
segan la pulakkk
acik nad tak keje, jadiknya aciknad takde duit raya nak kasi, hehe
tapi acik nad suka soping, tu sbb aciknad kasi baju raya :P

moga persahabatan terus berkekalan...in shaa Allah :)
tq jugak sbb sudi jadi kawan :)

Nad MamaZN berkata...

ehh jap, muat ke tak baju dorg tu sue?

dalila berkata...

murah rezeki syawal n izz..
dh bole raya dh tu..hihi..

eima berkata...

wahhhhhh .... dengar tu papaZN ... hihi

Mimi Azirah berkata...

Alhamdulillah murah rezeki sue n anak anak