Yang DiSaYAngi

Rabu, 6 Ogos 2014

1 Syawal 1435H - Snap..Snap Wit My Family In Law

Tadi Selfie wit my lovely en asbeen...
elok kami settle selfie....FIL ni patah balik pulok...

eh....mak su syawal pon nak jugak masuk frame...jap....
haa....kasi satu....maksu tak da baju raya..kasi pakai dress...cantik dress tu..aku pakai, en asbeen gelak..jahat tau...

SIL n MIL
aloorr...kalo guna kamera suraya plzz....no formal pose ye..hahahhah....

haaa...ada pon....patut MIL kena duduk belakang...baru fun kan....

nampak sama tinggi tak....kecik comey je FIL aku....sayang sungguh la dier kat anak2 menantu dier tau..bukan takat aku..semua la...cukup riso la kalo anak2 menantu tak sihat tau....opss....ni la geng ulser aku tau..aku ulser...FIL pon ulser gak....

haa... ni biras aku adik ipar en asbeen....
waktu ni abg ipar aku tak sampai lagi.....kami snap2 dolu...

haa.....sdah mari....abah elok la duduk tegak je kat tengah..anak2 keliling abah yee.../...ehhh ada jugak menyelit si kecik ni kan...samanya kami di sini...
semua nampak GG...


haaa...time ni dah sampai dah abg ipar aku....
time ni nak menantu sama MIL je....ada jugak nak menyelit jugak si tecik ni kan...nanti turn awak jap lagi.....

opss...aku nampak kat situ aku paling tinggi..hahahhahahah.....

ni la biras aku..kak anim...pon blogger jugak dolu..ada kenai kaa...
menantu abah ni sorang pandai giler masak...kak anim la tu...sorang pandai mengemas, seronok nak belajar benda baru....emma la tu....sorang lagi senget, selengge, suke berborak, kalo ajak borak panggil la dier...sue basuh baju tau..hahahhah..sidai kain n lipat kain, tak kire la kain siapa, nampak longgok, lipat..hahhahah....ni la dier suraya...suraya ni tak da la pandai mana nak memasak sangat....sebab suraya ni mmg tak konfiden nak masak untuk sesiapa kecuali en asbeen...tapi so far suraya ni idok la kayu mana pon bab2 masak ni kan..hahahhah..kemas2 pon ok pe....nak jugak belajar benda baru...idok la aku ni menantu hantu kan...betoi tak mak abah..kikikikiki....

aku suke sama anak sedara aku ni...semanagt dier sekarang..tak lekang la mata ni nak pandnag dier..suke aku tgk dier....abg abil....eh mak su pon ada...

ni team lelaki...eleh en asbeen nak peace lak...org lain formal je..nampak tak perangai binik ada kat situ..hahahhahahah...

ni la family abg ipar aku....

ni family adik ipar aku yg beso tu...
family aku tak da kot bergamba sama..lupa sudah..hahahhahahah...


last gamba anak2 nak tgk dorang pakai baju melayu sedondon..cumil je....

insyallah tahun depan kiter kasi izz pakai sampin lak yee....


last gamba tuan tanah sama anak..hahahhahah.......kurus la anak aku ni tau....

7 ulasan:

Nana berkata...

tudung sama!
hehe ktorg xde pon gamba ngan biras beras ipar duai haha
gamba sekelorga je
tu pon thn ni gambo raya seme pakai hpone je
xbawa kamera malas haha

Mama Idlan Irsyad berkata...

hehe..comel tengok izz.. geram plak rasa..cam nak picit2...

Fiza Rahman berkata...

Meriahnya. Macam² aksi ☺☺

Fiza Rahman berkata...

Meriahnya. Macam² aksi ☺☺

Nad MamaZN berkata...

adik ipor yg beso tu penah jumpa masa su buat makan2.. mana anak dia, mesti dah beso gak kan? ritu jumpa baby lagi..

LYAfrina berkata...

semuanya ceria..
lya lupa nk ambik pic mcm ni ..dgn ipar duai..kna igt next year..hehe

Mimi Azirah berkata...

spoeting family in law sue...