Yang DiSaYAngi

Isnin, 11 Ogos 2014

11 Syawal 1435H - Ada org belanja la

Cerita 11 syawal...

ada org nak banjer balck canyon, sebab tetibe tekak org pose ganti tu dah abis ganti ose nak makan tomtam kung kung kung.hahhahahah...kat balck canyon..apo laie...jom kasi abiskan duit si jemah ni..hahhahahahha....
ni la kami kan....memasing muka poyo je...aku je still in dream tau...apa itu..nanti aku citer..harus la aku citer ngan korang kan...walaupun korang tau kawan korang ni mmg poyo tahap gaban kan..hhhahahhahaha....

mood org sakit gigi..nak bukan mulut leluas pon payah tau...tp terpaksa order nasi jugak...kang aku memekak lapar lak...kang ada kena lempang ngan jemah tu haa...akkkakakkakkaka....

korang tgk muka jemah tu..korang rasa nape...

dier terkejut aku nak tunjuk gamba nasi aku...sekali boleh jatuh lak sudu garfu ke bawah..pung pang pung pang..hahhahahahha...semua bantai gelak kan..hahahhahahah......


TQ jemah...sgt..hahahahahhaha


2 ulasan:

Falsya berkata...

murah rezeki jemah yg belanja jemah..hehehe

Nad MamaZN berkata...

murah rezki...
cepat citer apa yg in dream tu?
kpop ke? atau result interview korea dah kuar? hihihi