Yang DiSaYAngi

Isnin, 11 Ogos 2014

14 Syawal 1435H - jom raya


semalam 14 syawal...
kami dapat jemputan ke open house kakak aku...kire ni kakak lain mak la...akak aku ngan nigina...kat kajang...

so alang2 tahun ni macam tak berapa sangat jemputan, banyak duduk rumah...so kami datang jugak...sebab dengar kata smeua adik beradik lain mak semua ada...abah aku pon ada...hahahhah...

jom siap...

budak kecik ni dah siap dolu dah....
acik nad..nampak tak baju omelll deme pakai ni...comel kan..kikikiki...

budak yang banyak akai....
suke pakai songkok abah tau...tapi suke pakai melintang kan..pakai betoi2 tak mo... 

ok selfie time...baju ni aku last pakai waktu pregnantkan izz...
semalam baru sarung balik....en asbeen suke tgk aku pakai baju ni...kikikikiki...aku dah lama sungguh tak pakai baju ni...kire ok la ni kan...carik gamba waktu pregnantkan izz, tak da la pulok...

aikkk ada lak acik belakang tu kan...abaikan la baju bertimbun mak aku tu....org BZ tu..hahahahhah....

sebok la izz ni tau...ibu baru nak selfie ngan abg syawal...

last but not least...izz dani aqlan.....acik nad nampak tak...izz cukup suke la baju ni tau...TQ nad...

hahahahhahahahha..yang ni mesti ada kan.....aku tak buat pon...auto ada kat google akaun aku...kat HP aku tak da la pulok...aku guna xperia Z je pon


2 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

heiiiii, geramnya tgk spiderman kecik sorg ni! kemain banyak akai ye skrg?! heheheeh...

nampak ceria sue pakai baju kaler tu
pastu corak melintang mmg nampak la berisi sket ye dak? hehe...

save the date yg kite kasi td k! jauh nak berjalan tu nnt kekekeke

LYAfrina berkata...

Body maintain.. muat lagi...