Yang DiSaYAngi

Selasa, 19 Ogos 2014

1st Time makan...korang rasa penerimaan aku



1st time aku makan kambing golek sana sini...wahhh. nama tajuk tak menahan nak panjang...

mulanya tak la terasa...tp tgk en asbeen makan, menarik je...terus kata kat en asbeen nak try...muka tak percaya pon ada....tp tu la yg nyata...suraya nak bedal kambing golek pusing2 sana sini..jahhahahahhahah...

permulaan makan...mmmm...not bad...last2 makan...

korang rasa cam ne...


2 pinggan ko aku sowang je...en asbeen dah senyum lebar perli2 aku...abg pplllzzz jgn perli2...ni baru nak berjinak2 nak bergolek sama kambing2 ni...


so next time tak perlu la aku takut nak makan kambing sebab pening ke hape kan...alhamdulillah kali pertama makan, tak pening macam mula2 makan dolu..waktu aku sekolah lagi....

tekak N badan dah mula boleh terima kambing golek2 pusing sana sini sinun

4 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

nampak cm best :)

eima berkata...

aku tak suka ... sbb x penah mkn ..mungkin klu dah try jd cam hang juga kot

Nad MamaZN berkata...

yumyum! sedapnya sue!
kite bleh makan kambing bako / kambing golek ni je..
klu kambing buat kari atau sup
xlalu eden!

dalila berkata...

hurmm..peberet aku tuuu..oo..ingtkan ko xmkn sbb xsuke..rupenye takut pening..aku suke gle..tp klu jenis bebau sket payah la nk telan..