Yang DiSaYAngi

Khamis, 7 Ogos 2014

3 Syawal 1435H - dia dah pandai selfie

Salam 11 syawal...

arini cerita pasai 3 syawal... so far sampai je penang, aku terus zasss ke umah mak aku kat sungai petani...mak aku ada sana N akak aku pon ada sana...leh la rehat2 sat....

izz tgk makin lama, makin tak surut2 je ..last2 aku decide nak bawak jugak G klinik...adoi...satu sungai petani aku pusing tak da jugak klinik yang bukak..mmmm..last2 balik jugak....kasi izz rehat abis...
nampak budak kepenatan...nampak muka tak sihat..ibu ni kalo anak sihat...ibu sekali tak sihat jugak...hati dier tak sihat....mmmmmm

sementara tunggu abah si syawal ni mencarik klinik kat sekitar kami park kete tu....syawal sebok la dok kata...

"ibu nak phone.."

terus aku bagi N tutup mobile network...hahhhahaha...kang abis tenet aku di lenjan dek syawal tgk youtube je..hahahahhahah...last2 tgk tak boleh..di tekannya app camera...sweet je nak selfie kan....ini budak sudah banyak ikut ibu tau...kuat selfie...hahahhahahha

haaaa...korang percaya la...dier pegang sendiri tau...hahahhaha....punya la bila sihat muka tu rasa geram je...kalo tak sihat alahai nak angkat kelopak mata pon tak larat....

TQ aunty NAD/.....baju mmg da bomb...syawal n izz suke...muat2 sedang elok je tok bebudak ni haa....mmg style dier sekarang pakai topi kebelakang gito...kadang2 senget2 topi dier..jarang nampak topi dier ke depan dah...mmmmm....dah tu bila ibu nak beli baru topi tu tak mo..hahhahah..sayang sungguh sampai lunyai di pakainya topi tu....

ni antara pose yang cukup suke la dier buat tau..sampai adik dier pon ikut jugak buat gini..hhahahahhahah....

p/s : susah hati sungguh la tgk anak teruna ni tak sihat....cepat sihat ye...ibu sanggup la amik ulser kamoo tu syawal..janji kamoo sihat tau 


8 ulasan:

fazilzura berkata...

risau oooo kalau anak2 x sihat ..

aku pun lama x bg vit kt anak2.. tp cm amni still bf , si akil tu tah mkn ape tah ktahanan bdn ok je..

syukurr sgt2.. cz ganu panas ooooo , tp x sepanas vietnam lew.. kalu x mau pch2 lidah sume.. jd ulser

mama ka0ri berkata...

Budak2 sekarang mmg pandai!!

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Semoga cepat sihat budak hensem yg pandai selfie ni :)

Nad MamaZN berkata...

alahai...turn syawal plak ye...
cepat sehat syawal!
alhamdulillah saiz ok hehe...riso tak ok je :)

LYAfrina berkata...

tu la..time raya seme klinik ttp..kna pegi direct kat emergency room spital kerajaan la..

hik..hik..sweetnye mak n ank ni

::NureeN:: berkata...

betoi..
ibu2 mmg g2, anak x sihat mula la kita pon x sihat kan....
sbb risaukan drg...
ooo sue org sp ker...
utara la kita...

Myra Jay berkata...

Sweet Moment..

Syawal yg dah semakin membesar :) Semoga menjadi kebanggaan Sue dan Akob nanti ye :D

Mimi Azirah berkata...

bila ank skit memg susah hati dibuatnya kan