Yang DiSaYAngi

Isnin, 11 Ogos 2014

5 Syawal 1435H - Air Terjun Batu Hampar, Kedah

Settle je semalamnya jalan2 penang...
esok pagi kami gerak ke ait terjun batu hampar...di sebabkan kampong en asbeen ni sempadan kedah penang....so dekat la jugak ngan batu hampar ni....seberang nun sana tu kat serdang, kulim tu kampong aku...lama sungguh tak singgah ke sana...mmmmm....

dolu batu hampar ni asal kami semua sepupu sepapat balik...mmg kami akan deal mandi kat sini..dolu bersih, sungai pon luas je...sekarang ni mmg tak terjaga langsung aku tgk,....mmm sedey sgt tgk tempat ni....
aku last datang air terjun kat sini...tak salah aku waktu baru darjah 3 atau 4 kot...gitooo...dah lama sgt dah ni....

time ni izz belom panas lagi mood dier..tak start enjin lagi nak berendam sejuk2 bagai ni...semua berendam, aku je tak..sebab ngah tak sihat ni kan, badan pon lemau je....en asbeen je la banyak layan anak2....elok jugak maksu deme ni ada....boleh tolong tgkkan...



haaa...nampak dier start dah si izz tu...kikikikiki....semua teruja tgk dier....


kemain semua kan...hahahhahha...seronok berkumpul kan...

aku je kat tepi....tak mo mandi..hahahhaha...si izz tu mula sejuk la tu larik nyorok belakang aku tu...

kurus je la tgk muka budak tak sihat time ni...tapi sekarang nampak semangat balik...bebudak ni kalo tak sihat nampak ketara susut badan...tapi cer kalo sihat..adoiii geram je tgk semangat dier tu kan...

aku dok tgk2 dorang...rupanya si izz ni dah tidoq dah..ahhahahahha...sedap ye dik tidoaq kat sini...sejuk, senyap, nyaman kan dik....en asbeen siap kata...
"sayang jom la kiter buat rumah kat sini..senang izz nak tidoq..hahhahahh"

ye la kan...

nampak lena kan......

aku egatkan izz je tidoq...mikail pon tidoq jugak...lagi best, dalam air lagi..hahahhahah..tau2 lentok...


2 ulasan:

Zee Suhaini berkata...

dapat picnic skali bbq pon best gak ni sue..sonok kalo dah ramai..

Nad MamaZN berkata...

hahaha..! sonang bebetul budak2 ni ketiduran..suasana sejuk n nyaman agaknya