Yang DiSaYAngi

Khamis, 28 Ogos 2014

Gamba raya...gamba raya sesaja


Aritu aku ada kata ...gamba raya kat entry  raya aritu...waktu opis aku buat majlis sambutan aidilfitri tu..aku mmg kata akan kasi up lain2 gamba sepanjang majlis kan..hahahhaha..

kalo banyak pon gamba aku je..dah blog aku...hahahhahah...korang jgn muntah tau...tp kalo nak muntah, ikut mung la..hahahhahah....

korang tgk la betapa senget, fleksibel, poyo, selengge kawan korang ni tau....

wahh kalo dah jumpe geng gosip kan..siap high 5...behave soya...keje2..hahhahha....

B4 majlis start ni....

haa..jemah dah ada atas stage...siap sedia...walau sore tak berapa sodap..muaahahhahahha....soyan kan suke syiok sendiri...


ehh...ada pulok gamba bawah stage..hahahhahha...
ni abg shahir..abg ni mmg piurrrkedah dier tau..aku klo jumpe dier...mmg terus la kuar loghat kedah aku tau, dah jumpe gru kan...hahahhahaha.....


hahahhah...bajet retis ko....aku je yg havoc atas tu..macam stage ana yang punya..hahahhahha



adoi shoot muka senget gini kan....hahahhha..nasib kaler gambo cantik....

haa...ni la anuar zain tak berapa tinggi ni haa...hahhahahha....ko pon padli naik sheikh kan, ni la partner kat atas stage....dier la geng koir jugak..mana tak jumpe mamat ni, koir jumpe, 1 unit besar aku jugak...bowling tenpin pon sama jugak, futsal pon sama...hahahha..atas stage pon sama jugak kan....

dier ngan aku je la yg sporting nak poyo2 atas stage tu...





haaa..ni faeza ngan zaki....
aku suke ngan sore zaki ni....sore biasa karok...hahahhaha....tp tu la...bukan part aku kena duet ngan dia kan....

korang la CC aku tu..cc shahril..hahhahha...dier egat dier pak maun kot tu....tak hengat kan....


abis lepas tu ada persembahan pakaian sedondon...ni semua pilihan dari deme2 yang memerhati,...N kasi pada urusetia....

ni la yang dapat...korang rasa mana yang nampak sam2 sedondon gito...

haa...ni la yang berjaya ke peringkat akhir..hahahhaha..korang rasa sape yang menang...
yang baju peach tu..CC aku..cc yahya...aku siap cakap ngan unit lain...

"korang..unit korang gambung ngan unit aku...unit korang ada hajah...unit aku ada cc....kiter sowang ramai2 kasi kuat..lepas tu hadiah kiter bahagi dua...deal..hahahhaha"

elok aku deal kan..sampai je mcee umum nama deme...aku siap bangun sorak, siap kibar bendera malaysia lagi.....hahahahhah..nak menang tak hengat kan...pakat bantai gelak deme kat aku...

ni la pemenangnya...sweet je baju sama kan..tak da yang nak sedondon ngan aku ke...hahahha..kang kalo aku sedondon tak da yang nak sorak aku, macam aku sorak deme ni kan..hahahhah...


muncung boleh sangkut hanger kan....

anuar zain n elina poyo..hahahhahha.....kasi gamba dua sikit...


ni la unit aku...pakai cantik2 kena jaga main menu..hahahhaha....

minah ni kalo tak menyelit bukan dia la kan...



aku je la yang mmg senget sungguh kat situ...dah macam wayang kulit....


last but not least...
i'm siti suraya

10 ulasan:

mama ka0ri berkata...

Sakan jamuan raya...mmg meriah!!

Falsya berkata...

suke2 suke2 suke2..xde rase nak muntah pun..ahahaha..suke combination kaler baju ngan tudung jemah..cantik2..nampak berseri2 jemah..auwww!!..ahahahhaa.

LYAfrina berkata...

meriohnyer...
tgk dr pic ni sue mmg aktif kan...
n kepala giler2.. boleh geng la kite.. hihi

Nurzakiah Hanum berkata...

seronoknya

Zee Suhaini berkata...

hahahaha..lawak la sue ni..

Mummydearie berkata...

Salam singgah,

Dari gambar pun memang dah tahu meriah sungguh suasana. Best gak kalau dapat suasana macam ni.

mekchu berkata...

hahaha.. terhibur besan nengok kamu san... mmg kaki penyeri..

Nad MamaZN berkata...

hahahahaha
setuju ngan komen mekchu :)

IntaNBerliaN berkata...

hehehh sengih2 saya baca entry + tgk gambar ni tau... terbayang2 sue bangun sorak + kibar bndera... heheh

Tanpa Nama berkata...

santek nyaaaa semua....