Yang DiSaYAngi

Jumaat, 29 Ogos 2014

Jamuan Raya Taska De'Sayang KPM


Elok lepas jamuan raya opis aku..hari yang sama jugak, petang tu, jamuan raya taska anak2 pulok...macam biasa...sebab desert yang sama aku buat kat opis...desert yg sama jugak kat taska ni, senang sekali harung....

majlis start 3pm....
memasing dah amik anak2 dah...aku pon tak ketinggalan jugak la...

amik izz dulu..dier la kan...buat aku macam ada anak 10...aktif sangat..ke sana ke sini...adoiii.....

peace si tecik...tu satu malaysia la dik...

time bebudak 4 tahun kat kelas lagi..tak kuar lagi dari kelas...

korang tgk izz, sebok nak terkam kek beso depan mata tu...


ucapan dari  owner taska...dato amnah...
tengah la owner bagi speech...semua diam, bagi attention kat owner tu...boleh la pulok si izz, datang depan owner taska dier lompat2...pastu sebok nak terkam kek...hahahhahahah..adoii macam2 la

itu anak buat ibu kena gelak je tau...

tak lama anak2 4 tahun kuar..syawal tak perasan lagi ibu dier...

nampak syawal yang beratoq tu...dier sorang je pakai songkok...yang pakai baju kuning tudung hitam tu, anak owner taska kak tini..dier ni baguih la, lembut je orgnya, senang bawak bincang

ehh...kamoo perasan ibu la...hhahahhaha...


dah perasan mmg melekat ngan ibu je la...

nampak sedondon ngan kawan dier....

ni si kecikbuat hal, org sebok nak makna, dier buat hal guling..lantak dier kat situ....ibu nak amik makanan, kamoo jugak nak melantak jap lagi kan....aku biarkan je..sebab aku tau lepas tu dier mesti datang kat aku punya..jkikikikikiki...

p/s ; abis dah cerita raya


8 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

biru gitu ;)

Nad MamaZN berkata...

comey jek syawal lengkap sampin n songkok :)

IntaNBerliaN berkata...

smart syawal ni tau..!! comel je dgn sampin n sogkok tu

Fiza Rahman berkata...

Meriahnya. Siap ada kek lagi tu. Dah kenapa izz. Blh gang ngan qhalif sbb suka guling atas lantai.

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Suka hati lah syawal dan golek telentang .. janji perut ibu kenyang hehehee tak gitu suraya.. :)

Hanie(SHMA) berkata...

besarnya izz punya baju

Nana berkata...

alamak nama dato tu sama nama nenek mia hehehehe

dalila berkata...

amboi..ensemnye syawal..lengkap besampin ngan songkok..siap ade pasangan sedondon lagik..sonok la parents bole join..aku..nan hado..ermm..mn dessertnye sue?