Yang DiSaYAngi

Rabu, 20 Ogos 2014

Selfie Time Wit Geng Gosip

di sebabkan BZ sangat hari jamuan raya tu....
tak sempat sangat nak gedixs2 lebey kat photo booth gerai memasing kan/....

elok lak si jemah ni tak datang waktu jamuan raya tu, sebab operate GG...hahahhahah dah tua la tu kena operate..hhahahahhaha....

so minah sengal ni kempunan nak gedix bagai..siap deal dalam group suruh kumpul kat aras 13...kat port member jemah aku sowang lagi..sebab gerai dier yg buat photo booth ni bagai kan...

siap dah remind....

"we...weii...guna kamera piranna ni...kamera piranna cantik"

...untung la kamera aku jugak kan..padahal HP korang lagi daebakkk dari aku kan...hahahhaha...note 3, note 2, tak yah kata...sony xperia Z jugak korang carik kan....
cantik pulok kain saree baju kurung dier ni..tapi tak mo puji depan dier..kang kembang semangkuk...dah dier pon dah semangkuk..hahahahhaha....

haa...kalo korang nak tau....ni semua kejadian 10 minit B4 lunch..hahahhahah..petang tu pulok elok ada majlis ramah mesra aidilfitri KPM 2014...

ni semua selfie...tak da masa nak susahkan org lain amik gambo gedixsss kami...aku sandar kan je HP aku kat mana2..janji nampak muka demo2 ni...

haaa...dah macam kassim selamat aku tu..hahhahahhaha....

deme ni stok nak belasah aku....katanya...
"aku bengang lak ngan minah sengal ni...muka nak selengge..."


aloorr korang cun, leh la buat muka cover cun..hahahhahaha....aku ni muka formal, rasa tak cun je..hahahahhah....

ehh...eh... ada lak selit si nasri geng gosip kami jugak ni...tp part laki..hahahhahah...ada lagi sowang..si selengge shafiq tu dah kuar dolu, berasap la tu....

muncung tu..muncung tu...tak menahan kan kak ida....dah boleh sangkut hanger dah tu....tapi tak leh menang ngan muncung aku kan kak...hahhahahahhah

haaa....
si jemah tu kata...

"muka minta lempang ni.."


hahahhahahah...en asbeen tgk pon kata...
"saya tak heran binik saya gini..."


hahahahahhaha..TQ en asbeen, memahami siapa suraya ni...


10 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

seronoknya

Mama Idlan Irsyad berkata...

jelesnya.. hehe..

Nurzakiah Hanum berkata...

seronoknya

Chekgu Azrine berkata...

bukan selalukan nak giler2 camni
sekali sekala best tau

Falsya berkata...

kemain lagi jemah..sonok je tgk bile amek gambo gitu..hehe

kayyana berkata...

hahahaha.. kalau dpt kawan yg jenis suke gambar gile gile mmg best su.. tp kalau dpt membe yg skema gambar nak kene ala ala model tu payah la.. hahahaha

Nad MamaZN berkata...

hepi giler kot! meriah

psstt...btul la, cantek kain sari baju jemah :)

Ibu Lala berkata...

Meriahnya jamuan ry.

Tanpa Nama berkata...

Aku rasa nak tumbuk je muka ko jemah kaki gosip pok pek pok.. geram ngan ko ni..ngan mulut muncung ala kim kardison tu..eeeiiii geram la aku.. puiiii... aku tgok pun gelak ko tahu. .. hahahhaah..

LYAfrina berkata...

best dpt geng sporting kan