Yang DiSaYAngi

Selasa, 12 Ogos 2014

Smartphone untuk mak


Alhamdulillah rezeki mak kan..adik aku kasi HP smartphone kat dier...dolu kami ni adik beradik nak kumpul duit bagi mak HP... tapi dier tak mo..hahahhaha...buang duit katanya..pastu malas nak belajaq lebey pasai HP ni..hahahhaha...

dah tu bila adik aku bagi kat dier HP ni..terkulat2 dier..siap kata kat aku aritu...

"gado2 ngan aku pon, bagi jugak..."

hahhahahah...macam2 mak ni...anak nak bagi pon bising tau...senyum lebar la mak aku tu kan...lepas tu masuk bilik...2 jam lepas tu kuar bilik, rambut serabai, muka kusut..hahahhahah....bising2...

"ko ajar mak ni..adoiii..tak paham aku.."

hahahhahahha..mak nak study psai HP ni kena 3 hari 3 malam..mmg mula2 melalak tak tentu pasai la pasai HP ni tak tau kan...nanti dah tau, dier lagi advence dari anak2 kan..hahahhahhah.....mak pesanan dari anakmu, sila jadi student HP smartphone 3 hari 3 malam ye..dah khatam, baru kasi tau ya...hahahhahahha.....

9 ulasan:

fazilzura berkata...

tu psl mama aku pun pakai hp cabuk lg. cz dia xreti nk gune touch2 .. dia ckp lg lambt nnt ..
tp weols2 ni mmg degil lew.. siap kasi bb ocey .. tp dia ttp suke hp lama dia jgk ..

Nurzakiah Hanum berkata...

alhamdullilah

Tihara berkata...

best jugak hp ni ea
berkenan la plak
bertuah mak dia :)

eima berkata...

bgs la korg ni ... cam tu la jg mak ... tumpang die dok ada lagi ....


Nad MamaZN berkata...

adik yg keje shah alam kasi ek..baek adik sue tu ;)
cun tu hp baru maktok :)

dalila berkata...

wahh..untungnye mak ko..tp ok la..mak ko nk la blaja jgk..mak aku tgk pun xnk..hp asal bole call pun dh cukup kt die..msg2 pun xdok..

Myra Jay berkata...

Alhamdulillah rezeki mak.. Dapat hadiah dari anak lak tu.. moga makin murah rezeki ha :D

IntaNBerliaN berkata...

wah seronok ni... time xda je mls nak belajar... bila dah ada, siap pandai wassap kan.. hehe

LYAfrina berkata...

Waa.. nanti mak sue updatr instagram .. hehe