Yang DiSaYAngi

Rabu, 3 September 2014

3 on going..alhamdulillah


Tadi tgk nuffnang...alhamdulillah ramai jugak nuffnang ni ajak kengkawan datang berjemah secara berjemaah datang bertandang blog picisan aku ni..alhamdulillah...

dolu amik masa 4 tahun untuk aku cashout tau...tahun ni bulan 2 baru aku dapat 1 check dari nuffnang...
mmg lama...tapi lepas tu..alhamdulillah makin banyak yang datang bertandang...
alhamdulillah jugak makin bertambah earning aku kan...

sebenarnya dah boleh cashout...tapi biarkan dolu la....dalam masa 6 bulan ni dah dapat 2 angka..nak try la sampai ujung tahun ke, mana tau dapat 3 angka kan..tapi still dua angka pon, aku ok je..rezeki itu luas, terima la ia seadanya, walau apa pun dari segi bentuk sekali pon kan...

bersyukur aku dengan apa yang aku ada...
rezeki anak2 kan...walaupun hanya untuk suke...

 

alhamdulillah...moga bertambah rezeki aku..amminnnnn...TQ nuffnang....mmg baik hati tau...



4 ulasan:

Fiza Rahman berkata...

Tahniah. Bestnya.

LYAfrina berkata...

Alhamdulillah..
Rezekiii

Umi Nazrah berkata...

Alhamdulillah. tumpang hepi. inshaAllah saya pun pasti akan dapat macam ni jugak ^_^

Nad MamaZN berkata...

banyak tu
alhamdulillah
rezki :)