Yang DiSaYAngi

Jumaat, 26 September 2014

Advance present from Ku Nan


Hari sabtu aku dapat kad bufday,..bulan bufday aku pon tak sampai lagi, dah dapat kad dah..hahahhhaha...best3...minta hadirkan diri ye suraya..org nak bagi hadiah, sila la hadir, dah berjemput kot....

aku sampai sana, kasi isi perut dolu, aku lone ranger je aritu....konon nak bawak syawal, aku dah lambat nak gerak dah, dier sebok la time tu nak memerut kan..aku dah lambat, gerak je la, tunggu dier lama lagi tu..hahahhahah....

 lepas tu aku dah sedap makan, rupanya deme dah start aku pon tak perasan menteri wilayah dah sampai..ko kan soya kalo jumpe makanan tak pandang kiri kanan dah...
ko nampak yg motak kat depan aku tu..tu CC aku waktu aku keje sementara kat BPH dolu...CC hasnol..pon geng ngan mak aku jugak tu..kengkawan mak aku..aku ni dolu rajin ikut mak sana sini, so ramai la kenai aku, aku je tak kenai deme..hahahhaha..tapi sekarang kenai la...org kuat umno ko...


selfie sat sama budak addict sama frozen ni...tak abis2...bila tanya ni sape..ni sape..tak tau pulok, kata minat frozen, mesti tau elsa, anna kan rania...ahhahahahha..org dok nyayi, aku ngan dier selfie kan...mak dier jeles la tu...hahhahah...sebab mak dier pon hantu selfie..nak je masuk frame..dier kan bajet retis..hahhahaha...

hhhhhaa......tu menteri wilayah berucap sat..


tengku adnan tengku mansor...

uit soya dengar la..bukan main HP...ko saje kan dik, snap curik2...

aku malas nak potong kek sekali, makan ok....nampak macam aku tinggi kan snap dari atas...alasan ok....soya mmg daebak bab2 snap kan...


sessi penyampaian hadiah..aku konon nak la bergamba ngan ku nan..ko tgk akak aku amik gamba aku camno, saja sabo aku kan
 ko tgk..aku je syiok sendiri....natam mung adik...

ko tgk aku amik gamba dier...
 dah macam terima anugerah.....
TQ ku nan....
haa...dapat ngan datin anggaraini ni..pon kaki bergambo jugak ni...sama tinggi lak ngan aku kan
apa yang aku dapat...

dapat la tudung dari ariani
terima kasih tengku adnan....

ni hadiah pada mereka yang mengundi di putrajaya ni la...alhamdulillah rezeki...