Yang DiSaYAngi

Isnin, 8 September 2014

Anak Gegurl Suraya

Dah bila masa ko beranak suraya..hahahhah...
maap la....tajuk tak menahan kan....
di sebabkan budak tecik ni...

budak tecik ni haa...
zenia amani...

nama tak menahan kan..hahhahah....
ni anak opismate aku...bam bam kan...tang pipi tu..pipi tu..mmg bikin ibu soya..ops....ibu soya kan..macam ib roti kan..hahahhah...bikin mau geget tau..labuh sgt tang PP tu..hahahhaha...

ni anak opismate aku...
ibu dier PA kat opis aku ni...ayah nya pon opismate aku jugak..dolu la...sekarang ni dah tukaq bahagian dah...tp still keep in touch..mmg aku baik sungguh ngan ayah nya yang senget tu...en asbeen pon kenai ayahnya...sebab en asbeen pon penah deal dalam pengambilan guru dengan unit member aku ni haaa...

ibu dier PA...ibu dier ni baru aku tau, silent reader kat blog aku ni..aku pon baru tau...slamber skodeng kan..hahhahah..stalker..help..help..hahahha...opismate aku tak ramai yang tahu pasai blog aku..ke ramai yang tahu, tapi aku yang tak tau..hahahhaha.....

mmg ibu dier suke baca blog aku..tu yg sepanjang dier preggy N bersalin pantang sana sini, Bf kan amani, mmg ayahnya rajin refer ngan aku..aku penah tanya ngan member aku....
"anas..nape anas suke refer ngan sue...ain tak kata apa2 ke..."

hahahhahah..kata member aku....
"ala..ain suke baca blog sue...tu yg dier yg rajin minta refer ngan sue...sue kan berpengalaman...hahahhaha..anak dua tu..ala ngan anas pon sue nak kedekut..."

ko tgk dier dalam diam dier membahan aku..pengalaman sgt..hahahhah...aku hidup dengan blog ni , mmg aku rasa pengalaman, sebab banyak benda yang aku tau, dari tak tau tu kan....alhamdulillah..wahai kawanku anas N ain, idok la sue ni pengalaman mana pon, mana boleh tolong sue tolong, kengkawan kan... 

ko tgk tu...amani ni tak mo ngan org sangat...ngan aku pon tak, tp lepas aku dukung gini, alahai, nak tidoq la tu, layan la...maaf ibu soya lengan tak empuk ok..ayahnya lengan empuk..hahahhahah..sebab apa ayah...dah ibu dier pon alamak kedi macam aku jugak..sepesen je ngan aku tak yah heran sangat...hahahhaha...anak ayah amani ni...


nak bermenantu kan ibu soya tak..hahahhha...

maaf besan semua...soya poyo, semua nak besan kan...jgn mara aaaa....(muka ada senyum taip entry ni..hahhahaha)

ops...besan, i lap u..jgn isau..hahahhah...sengal...ketok kepala sikit..hahahhah...

biaq la berangan tu percuma kan..ya idok..hahahhaha...insyallah menyusul kawan aku nanti kan..leh main ikat2 rambut, baju corak munge2, skirt kembang payung kan..hahahah...shawl kasi lilit2...jom make up yang penting...yalo dah dua laki, mesti la teringin pompuan kan..insyallah...

next year kiter proses..hahahhahahha....kasi tumbuk sikit kawan korang ni...


5 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

omeinya dia

AIN berkata...

KAK SU..NAMA BABY AMANI ZENIA LA..HEHEHE..ALAAA..XJADI SILENT READER DA.. =)

Falsya berkata...

hamboiiii kemain cantik nama...comel mcm tuannye jugak..geram je nak gegeget..

Nad MamaZN berkata...

pasni leh upload gmbo sue ngan baby qisya anak falsya plak haha! ala, gmbo masa bday tisya tu...mmg dah serupa mcm anak sendiri hehe

Fiza Rahman berkata...

Montelnya.