Yang DiSaYAngi

Khamis, 4 September 2014

Anak2 Pasca Merdeka


ni cerita jumaat lepas sebelom cuti panjang sempena merdeka N weekend kan...

aritu cikgu2 buat something dengan anak2 di taska sempena merdeka ni..korang tgk la... 
korang nampak mana syawal....



kami anak2 malaysia..

di mana ada qamarul di situ ada syawal..yeeayyy...






di sini lahirnya sebuah cinta...syawal sejak2 belajar pasal bendera malaysia ni....asyik la dok panggil aku, maktok N abah dier...tunjuk bendera jalur gemilang...kikikiki...

"ibu, abah....bendera 1 malaysia.."




ni la bebudak kelas syawal...


tak lama lagi dah syawal dengan taska ni, lepas ni G tadika baru dah...alhamdulillah dah settle tadika untuk syawal tahun depan, tunggu pihak cikgu2 tadika call lepas krismas ni, bagitau prosedur pembayaran dan pendaftaran...sebab kuato sikit tadika tu, semalam awal2 pagi aku dah terpacak kat tadika tu semata nak amik borang, petang tu jugak hantar..sebab tau borang pon limited...banyak mana kuato untuk tadika bagi kelas 5 tahun, macam tu la borangnya di keluarkan..alhamdulillah semuanya di permudahkan...